Ianis Hagi a primit o ‘palmă’ din partea lui Steven Gerrard. Ce s-a întâmplat azi în Scoția

4 săptămâni in urmă 8

Suporterii lui Rangers sunt uimiți de decizia antrenorului care nu l-a avantajat deloc pe Ianis Hagi. Unii dintre fani cred că această „palmă” primită de fiul regelui fotbalului a fost ca un duș rece pentru aceasta. Ce s-a întâmplat la ultima confruntare a clubului cu Celtic Glasgow?

Fanii lui Ianis Hagi sunt uimiți de decizia lui Steven Gerard

Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve de Stever Gerrard la recenta confruntare. Suporterii unuia din cei mai iubiți fotbaliști tineri sunt surprinși de decizia antrenorului. Fotbalistul român nu a prins nici măcar un minut în partida câștigată de Rangers, scor 2-0.

Jurnaliștii britanici au prevăzut mutarea lui Gerrard, dar deocamdată nu se știe de ce acesta a luat decizia de a nu-l introduce pe Ianis în joc. Cu toate astea, victoria nu s-a lăsat așteptată, așa că Rangers s-a calificat în sferturile de finală.

Optimi Cupa Scoției:
Rangers: McGregor – Patterson, Goldson, Helander, Barisic – Aribo, Davis, Kamara – Morelos (Roofe 81), Arfield, Kent
Celtic: Bain – Kenny, Welsh, Ajer, Christie (Griffiths 73)- Turnbull, Brown, McGregor – Laxalt (Taylor 46), Edouard, Elyonoussi (Ajeti 87)

”Cred că e cea mai bună glumă pe care am auzit-o anul acesta. Ei nu ne bat de 3 meciuri și avem un avans considerabil în campionat, iar ei ne tratează fără pic de respect. În viață trebuie să înveți să fii realist.

Dacă altul este mai bun decât tine, nu poți vorbi așa și să iei în derizoriu tot ce am făcut noi. Se poartă de parcă am fi pierdut 5 meciuri la rând, iar noi suntem neînvinși în acest sezon”, a fost reacția jucătorului lui Rangers, Borna Barisic.

Rangers – Celtic (echipe de start)

RANGERS (4-3-3): McGregor – Patterson, Goldson, Helander, Barisic – Arfield, Davis, Kamara – Morelos, Arfield, Kent
Rezerve: McLaughlin, Tavernier, Simpson, Bassey, Hagi, Itten, Roofe, Zungu, Wright
Antrenor: Steven Gerrard

CELTIC (4-3-3): Bain – Kenny, Welsh, Ajer, Christie – Turnbull, Brown, McGregor – Laxalt, Edouard, Elyounoussi
Rezerve: Barkas – Ajeti, Bitton, Griffiths, Montgomery, Ralston, Rogic, Soro, Taylor
Antrenor: John Kennedy

Ce spunea Ianis înainte de confruntare?

„Este un derby care se joacă devreme, ne așteptam să ne întâlnim cu Celtic în altă fază a Cupei, dar «Old Firm» rămâne «Old Firm». Vrem să ne facem treaba, să câștigăm și să mergem în runda următoare. Ceea ce îi lipsește meciului sunt fanii. E evident! Abia aștept să avem fani pe stadion, mai ales în «Old Firm». Toată lumea vorbește despre cât de diferit e un asemenea meci cu fani și cât de frumos e. Abia aștept. Îmi lipsesc foarte mult fanii. Nu doar mie, ci întregii echipe”
Ianis Hagi (Sursa: Daily Record)

The post Ianis Hagi a primit o ‘palmă’ din partea lui Steven Gerrard. Ce s-a întâmplat azi în Scoția appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă