Ianis Hagi a primit lovitura din partea lui Mirel Rădoi. Sigur nu se aștepta la asta

2 săptămâni in urmă 2

Surpriză uriașă pentru fanii lui Ianis Hagi. Ce lovitură de zile mari i-a dat selecționerul Mirel Rădoi, fix înainte de meciul dintre România și Macedonia de Nord. Sigur nu se aștepta la asta. Ce s-a petrecut pe teren, acum puțin timp. 

Ianis Hagi a primit lovitura din partea lui Mirel Rădoi

Toți microbiștii români sunt, în aceste momente, cu ochii pe partida dintre România și Macedonia de Nord. Jucătorii lui Mirel Rădoi debutează, azi, 25 martie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 împotriva macedonenilor. Tricolorii se înfruntă, cu încredere, cu jucătorii echipei naționale din Macedonia de Nord. Scorul este 2-0 pentru fotbaliștii antrenați de Mirel Rădoi, iar surpriza cea mai mare a suporterilor a fost că Ianis Hagi nu a evoluat pe teren, ci a fost pus ca rezervă în timpul acestei partide importante.

Deși toți se așteptau ca starul de la Glasgow Rangers să evolueze pe teren, selecționerul Rădoi a decis să-l țină pe banca de rezerve, pentru moment. În minutul 76, Ianis Hagi a primit undă verde și a fost trimis pe teren.

Florin Tănase este primul care a dus un gol pentru România, în minutul 28 al partidei. Valentin Mihăilă a marcat pentru a doua oară în poarta adversarilor, în minutul 50 al meciului. Fotbalistul a lovit de la 23 de metri, iar mingea s-a oprit în plasa laterală, direct în poarta echipei din Macedonia de Nord.

Până acum, România și Macedonia de Nord s-au mai întâlnit de patru ori, iar echipa noastră națională a învins de fiecare dată. Ultimul duel direct dintre cele două reprezentative a avut loc în 2010, când România s-a impus cu 1-0 într-un meci amical.

Ce declară Ianis Hagi despre jucătorii lui Mirel Rădoi

Acum câteva zile, Ianis Hagi vorbea, într-un interviu pentru cei de la FRF, despre evoluția echipei naționale a României, alături de care speră să atingă mari performanțe.

„Veți vedea în 2021 o națională a României mai bună! Vom înflori ca echipă cum am făcut-o și la nivel U21. De la filmulețele cu tata a plecat obsesia mea să devin un bun executant de faze fixe. Dorința noastră mare ne face și așteptările mari. Dar detaliile fac diferența. E normal ca o națiune întreagă să pună presiune.

M-am dezvoltat fizic în Scoția, se vede și la teste, dar fotbalul se joacă cu mintea. Eu la 2 ani loveam mingea cu stângul, dar primele amintiri le am cu lovind cu ambele picioare, învățat de acasă”, a declarat Ianis Hagi într-un interviu acordat celor de la FRF.”, a declarat Ianis Hagi, acum câteva zile.

The post Ianis Hagi a primit lovitura din partea lui Mirel Rădoi. Sigur nu se aștepta la asta appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă