”Ia veniți, mă, ce faceți cu banii?”. Gigi Becali cere intervenția MApN în speța bugetului echipei de fotbal a CSA Steaua

1 lună in urmă 1

Liga 2: Concordia Chiajna - U Craiova 1948, marți, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, marți, 20:30, Digi Sport 1

Patronul clubului FCSB a transmis că un viitor ministru al Apărării Naționale ar putea să intervină în cazul sumelor cheltuite de CSA cu echipa de fotbal, aflată în acest moment în al treilea eșalon.

Gigi Becali cere intervenția ministrului în speța bugetului alocat de CSA Steaua echipei de fotbal

Eu știam de buget, dar n-am luat foc. Nu mă mai supăr. Poate vine un ministru de Armată și zice 'ia veniți mă, ce faceți cu banii Armatei? Dați 1.000.000 de euro pe an aiurea în Divizia C? Pentru ce dați voi, mă, 1.000.000 de euro? Pentru ce?'”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că este surprins de salariul pe care l-ar încasa Daniel Oprița, antrenorul principal al CSA Steaua, care s-ar ridica la 5.000 de euro lunar, cât câștigă și Toni Petrea, antrenorul de la FCSB.

Există fotbal la noi, sunt 16 echipe, mai există FCSB care e ambasadorul nostru, al României, peste hotare, peste tot. Ce faceți voi, mă? Ne batjocorim? Nu interesează pe nimeni. Doamne, ferească-ne!

Antrenorul are salariu dublu față de ministru. Doar în România se poate întâmpla așa ceva. Toată lumea pierde la fotbal, nimeni nu câștigă”, a transmis Gigi Becali.

Etichete: gigi becali , mapn , salarii csa steaua , buget csa steaua fotbal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă