I s-a impus lui Edi Iordănescu titularizarea lui Arlauskis, în dauna lui Bălgrădean? Reacția antrenorului de la CFR

1 lună in urmă 1

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Edi Iordănescu, antrenorul ardelenilor, susține că el a decis folosirea lituanianului, că nimeni din conducere nu i-a impus așa ceva și că de fapt ”Pufi” ar fi accidentat.

Conform unui anunț făcut de Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digi Sport Special,, fostul goal-keeper al celor de la FCSB s-ar fi și supărat din cauza acestei permutări în primul 11 și se pare că nici nu va mai primi șanse prea multe de acum înainte.

Edi Iordănescu a spus de ce n-a jucat Bălgrădean cu FCSB

După meciul de pe Arena Națională, Iordănescu jr, care a privit meciul din tribună, fiind suspendat, a comentat prin telefon, ÎN DIRECT la Digi Sport Special, acest subiect. Totul, și pe fondul eliminării lui Arlauskis, din minutul 40.

”Sunt multe de comentat. În primul rând, pe Bălgrădean nu l-aș fi scos din poartă dacă nu s-ar fi accidentat. El o săptămână nu s-a antrenat, a ieșit din circuit.

Vă aduceți minte că el s-a accidentat la Sepsi. A fost ideea de a nu-l expune, ne-am legat de istoric, am încercat să găsim soluții”, a explicat, în primă fază, Edi Iordănescu.

I s-a impus lui Edi Iordănescu titularizarea lui Arlauskis, în dauna lui Bălgrădean? ”Credeți că aș accepta?”

Antrenorul a fost întrebat apoi direct dacă i s-a impus titularizarea lituanianului și i s-a adus la cunoștință supărarea lui Bălgrădean.

”După cum mă cunoașteți pe mine, credeți că aș accepta să mi se impună lucruri? Există opinii și păreri, discutăm lucrurile, dar nu pot accepta așa ceva niciodată.

Pentru mine, Bălgrădean a fost soluția numărul 1. Dacă el nu se accidenta, cu siguranță în meciul cu Iași ar fi început tot el. Dacă el făcea un joc bun cu Iașiul, era o posibilitate să fie și astăzi. A fost un curs de evenimente nefericite pentru el.”, a mai spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

VIDEO cu eliminarea lui Arlauskis, din FCSB - CFR Cluj 3-0

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - CFR Cluj 3-0

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă