I-au desenat masca de protecție în Paint / Un profesor s-a prezentat la clasă fără mască, la o acțiune a polițiștilor de prevenție a delincvenței juvenile

1 lună in urmă 3

Polițiștii din Suceava au desfășurat în județ o acțiune de preveneție a delincveneți juvenile, iar mai târziu au transmis imagini presei. Cum unul dintre profesorii prezenți la într-o clasă nu purta masca de protecție, polițiștii i-au desenat una în Paint, relatează stirisuceava.net.

„IPJ Suceava a transmis presei, vineri, un comunicat de presă în care anunță că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delincvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizată de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii din mediul rural și urban al județului Suceava. (…) Comunicatului de presă i-au fost atașate patru fotografii ilustrative. Într-una dintre fotografii, realizată într-o sală de clasă, apar mai mulți elevi și o polițistă care poartă mască de protecție. În fotografie apare un cadru didactic, pe față căruia a fost desenată ulterior o pată neagră care pare să semene cu o mască de protecție”, relatează publicația.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, a spus la Digi24 că este regretabilă situația generată de fotografia care însoțea un comunicat oficial

„La IPJ am dispus verificări de vineri. Facem verificări pe mai multe paliere. La activitatea respectivă s-au făcut fotografii de către organizator – din partea IPJ – de profesori și elevi, peste 100 de imagini fiind centralizate. Am vrut să le promovăm în presă. Dintr-o regretabilă eroare, unele nu erau conforme cu natura activității. Probabil a fost și o greșeală a colegilor. Nu știm dacă e o gafă a unui angajat al Poliției sau o glumă proastă a unui elev”, a spus Epureanu.

Șeul Inspectoratului Școlar Suceava Grigore Bocanci a transmis de asemenea la Digi24 că se va realiza o anchetă pentru a verifica motivul pentru care profesorul nu purta masca de protecție în clasă.

Sursa Foto: stirisuceava.net

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă