”I-am păstrat tricoul cu numărul 10!” Suporterii lui Napoli vor ca Messi să îi calce pe urme lui Diego Maradona

2 luni in urmă 35

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Fotbalistul argentinian liber de contract este în căutarea unei noi echipe și se pare că Paris Saint Germain este formația aflată în pole-position pentru semnătura sextuplului câștigător al Balonului de Aur.

Suporterii lui Napoli vor ca Messi să îi calce pe urme lui Diego Maradona

Vestea despărțirii lui Messi de Barcelona, formația unde și-a început cariera de fotbalist profesionist și unde a rămas până acum, a aprins imaginația suporterilor echipelor din Europa. Dintre aceștia, fanii lui Napoli sunt de părere că formația din Serie A ar trebui să fie prima pe lista fotbalistului argentinian.

Deși suporterii celor de la Napoli știu că nu există nicio posibilitate ca Lionel Messi să ajungă pe Stadio San Paolo, aceștia i-au transmis jucătorului argentinian să calce pe urmele lui Diego Armando Maradona și să semneze totuși cu formația din Serie A.

Mii de suporteri ai italienilor au postat pe rețelele de socializare o mulțime de mesaje prin care îi transmit lui Lionel Messi să semneze cu Napoli, așa cum a făcut și Maradona, în anul 1984, atunci când s-a transferat de la Barcelona și a ajutat gruparea italiană să câștige singurele două titluri din Serie A din întreaga istorie a formației.

Messi la Napoli, în amintirea lui Maradona!”, a scris unul dintre suporteri pe Twitter.

Messi ar trebui să vină la Napoli, numărul 10 i-a fost păstrat în tot acest timp”, a mai scris un fan.

Barcelona a anunțat că Messi nu va continua pe Camp Nou

Ultima oră | Leo Messi nu va continua la FC Barcelona” a fost anunțul făcut de gruparea catalană.

Acest anunț vine după ce, deși s-a crezut inițial că s-a ajuns la un acord între cele două părți, nu au putut fi îndeplinite mai multe aspecte economice ce țin de regulamentul La Liga. Lionel Messi nu a putut fi înregistrat din cauza plafonului salarial impus de oficialii campionatului din Spania.

Oficialii Barcelonei au luat masa astăzi cu Messi și cu reprezentanții săi, iar atunci a fost momentul când afacerea a picat.

Deși a fost atins un acord între FC Barcelona și Leo Messi pentru un nou contract, acesta nu poate fi înregistrat din cauze economice (regulamentele La Liga).

Din cauza acestei situații, Leo Messi nu poate continua la FC Barcelona. Cele două părți regretă profund că nu pot fi îndeplinite dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului”, se arată în comunicatul oficial emis de Barcelona.

Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltarea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, au mai scris catalanii.

Etichete: barcelona , napoli , diego armando maradona , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă