I-a spus unui antrenor în timpul meciului că poate face cancer și i-a salvat viața! Cum a fost găsită tânăra: ”E incredibil”

2 săptămâni in urmă 12

  • La Liga: Getafe - Real Madrid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Atletico Madrid - Rayo Vallecano, duminică, 17:15, Digi Sport 1

Concret, în timpul meciului cu Seattle Kraken, din 23 octombrie, o fană din tribună i-a arătat, pe telefonul mobil, că suspectează că o aluniță pe care o are pe gât este cancerigenă.

I-a spus unui antrenor în timpul meciului că poate cancer și i-a salvat viața!

Deși mulți ar fi ignorat avertismentul, Brian Hamilton a decis să țină cont de el și a mers la spital, unde medicii i-au confirmat că alunița trebuie îndepărtată pentru că este cancerigenă.

Mesajul pe care mi l-a arătat pe telefon va rămâne mereu întipărit în mintea mea și mi-a salvat viața. Instinctul ei a fost corect, alunița de pe gâtul meu era malignă. Datorită insistenței ei și a muncii doctorilor, am scăpat”, a spus Brian Hamilton, potrivit Marca.

Pentru a-i putea mulțumi personal, Brian Hamilton a demarat o campanie pe Twitter pentru a o căuta pe fana care i-a atras atenția în timpul meciului din octombrie, iar în prima zi din an identitatea fetei a fost aflată.

Cine este fana care l-a avertizat pe Brian Hamilton

Este vorba despre Nadia Popovici, o canadiancă de 22 de ani care are studii medicale și lucrează într-un spital.

Galerie Foto

Nadia a aflat de la mama sa despre campania pornită de Brian Hamilton, chiar în dimineața de 1 ianuarie.

M-am trezit pentru că m-a sunat mama și mi-a spus 'Nadia, n-ai idee ce se întâmplă'. Apoi mi-a trimis mesajul clubului, în care anunța că mă caută. Au fost multe strigăte, nu-mi venea să cred”, a spus Nadia Popovici, potrivit The Seattle Times.

Nadia Popovici a vorbit și despre momentul în care i-a atras atenția lui Brian Hamilton cu privire la alunița de pe gâtul său.

El s-a uitat la telefonul meu și apoi a plecat, am crezut că deja știa. M-am gândit că sigur deja fusese la un doctor și totul era ok. Apoi, când s-a întâmplat asta după două luni și ceva, e ceva incredibil că am putut să-l ajut”, a transmis Nadia Popovici.

În semn de recompensă, cluburile Vancouver Canucks și Seattle Kraken îi vor oferi Nadiei Popovici o bursă de 10.000 de dolari pentru a-și putea continua studiile în medicină.

Pe două ianuarie, Vancouver Canucks și Seattle Kraken s-au întâlnit din nou, la câteva ore după ce se aflase că Nadia Popovici a fost autoarea gestului eroic din octombrie, iar tânăra a fost aplaudată de întreaga arenă și de la stația de amplificare s-a anunțat ce gest a făcut și că va fi recompensată cu o bursă.

Etichete: hochei , nadia popovici , brian hamilton , vancouver canucks , seattle kraken

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă