I-a plăcut mereu să dea vina pe alții! Jose Mourinho l-a învinovățit pe fostul arbitru Mark Clattenburg pentru demiterea lui de la Chelsea!

3 luni in urmă 1

Fostul cavaler al fluierului Mark Clattenburg insistă că managerul portughez Jose Mourinho, acum pe banca lui Tottenham, crede că mandatul său de la Chelsea s-a încheiat prematur din cauza deciziilor luate pe teren de fostul arbitru.

Tehnicianul lusitan este recunoscut pentru faptul că nu își asumă vina pentru propriile eșecuri și că el caută mereu persoane pe care să le considere vinovate pentru erorile sale de strategie.

Fostul arbitru Mark Clattenburg susține că Jose Mourinho a dat vina pe el pentru faptul că a fost demis de la Chelsea: „A fost mereu împotriva mea”

Fostul cavaler al fluierului din Premier League, Mark Clattenburg, s-a retras de trei ani din activitate și a fost protagonistul unor meciuri decisive de-a lungul carierei sale în elita arbitrajului britanic.

El a povestit pentru podcastul celor de la Paddy Power cum a trebuit să rămână calm atunci când se afla sub o presiune imensă, știind că deciziile sale ar putea avea un impact major asupra viitorului unor cluburi.

Fostul oficial din Premier League a dezvăluit că actualul manager al celor de la Tottenham, Jose Mourinho, a dat vina pe el pentru unele decizii luate către finalul carierei de arbitru:

„Mourinho dă vina pe mine pentru că a fost dat afară de la Chelsea, dar eu aș spune că au fost de vină toate rezultatele negative de până atunci. A muncit din greu atunci când s-a întors de la Real Madrid, dar… Când a fost la Manchester United a crezut același lucru. El a fost mereu împotriva mea. În general, pentru antrenori ca Sir Alex era simplu: dacă ei câștigau, erai cel mai bun arbitru din lume! Dacă pierdeau, erai fix opusul”, a spus Mark Clattenburg.

The post I-a plăcut mereu să dea vina pe alții! Jose Mourinho l-a învinovățit pe fostul arbitru Mark Clattenburg pentru demiterea lui de la Chelsea! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă