”I-a făcut pe hateri să tacă!” Ce scriu scoțienii după ce ”rezerva” Ianis Hagi a dat pasă de gol și reacția lui Steven Gerrard

2 luni in urmă 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Viitorul, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Trimis de antrenorul Steven Gerrard când oaspeții conduceau cu 1-0, Hagi Jr. a dinamizat jocul lui Rangers și a oferit un assist la golul de 2-1, marcat în minutul 82 de Cedric Itten. Roofe (min. 73 și 90) a desăvârșit revenirea liderului din Scoția.

Ianis Hagi, assist pentru Rangers. ”I-a făcut pe hateri să tacă!”/ ”A strălucit de când a intrat”

La pasa de gol oferită, Ianis a șters ușor mingea centrată de Tavernier, iar Itten nu a avut de îndeplinit decât o simplă formalitate.

Prestația internaționalului român a venit ca o rază de speranță pentru fanii lui Rangers, care au fost entuziasmați să vadă un Ianis Hagi apropiat de cea mai bună versiune a lui. 

”Ianis Hagi e un om frumos. Sigur și-a rezervat locul în primul 11 la meciul următor. I-a făcut pe toți 'haterii' să tacă în după amiaza asta!”, a scris un fan. ”Hagi e dintr-o clasă diferită” și ”A strălucit din momentul în care a intrat, și-a dovedit valoarea” au fost alte două reacții ale suporterilor.

”A adăugat o scânteie de când a intrat. A fost fantastic”, a postat un alt susținător al lui Rangers.

Pasa de gol oferită de Ianis Hagi în Rangers vs. Motherwell:

 

Ce a zis Steven Gerrard după meci și ce scriu publicațiile din Scoția, după evoluția lui Ianis Hagi

După joc, și Steven Gerrard l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru energia și implicarea de care a dat dovadă.

”Ceddy (n.r. - Cedric Itten) a fost remarcabil de când a intrat. Ianis și Aribo, la fel, așa că sunt mulțumit că am arătat caracter pe parcursul celor 90 de minute”, a spus tehnicianul lui Rangers.

Românul a fost lăudat și de publicația Rangers News, care i-a acordat nota 6 și a scris: ”A fost trimis pe teren ca să facă lucrurile să se întâmple și a contribuit la golul lui Itten”.

Tot 6 i-a dat și site-ul the4thofficial.net, care, spre deosebire de opinia generală, a fost chiar critic la adresa lui Ianis Hagi”Atacantul român nu a creat prea mult și nu a avut impact prea mare după ce a intrat. A greșit și câteva pase”, a notat sursa citată.

Etichete: rangers , ianis hagi , ianis hagi assist , rangers motherwell
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă