Hyundai strivit între un TIR şi o platformă, la Leţcani. Carambol teribil cu patru maşini pe DN 583

2 luni in urmă 17

De Veronica Micu.
Publicat: 08.12.2020, 13:30.
Actualizat: 08.12.2020, 13:36

Imagini de groază surprinse, astăzi, pe DN 583 Lețcani - Valea Lupului, județul Iași. Patru maşini au fost implicate într-un accident teribile, în urma căruia trei oameni au fost răniţi.

Hyundai strivit între un TIR şi o platformă, la Leţcani

Hyundai strivit între un TIR şi o platformă, la Leţcani. Carambol teribil cu patru maşini pe DN 583

DRDP Iasi Oficial

Trei persoane au fost rănite în accidentul de la Leţcani. În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Una dintre maşini, un Hyundai Accent, a fost grav avariată în carambol, fiind practic strivită între un TIR şi o platformă de transport.

DRDP Iaşi a publicat imagini de la locul accidentului.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Trei persoane rănite în accidentul de la Leţcani

"Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre un accident soldat cu victime omeneşti care a avut loc pe DN 583, în afară localităţii Leţcani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că în respectivul accident au fost implicate patru autoturisme şi au fost rănite uşor 3 persoane.

În cauză a fost întocmit un dosar penal la care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

Poliţiştii le recomanda conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum şi să păstreze o distanţa regulamentară între autovehicule pentru a putea opri în condiţii de siguranţă", a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

- Articol realizat cu ajutorul infrmaţiilor obţinute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

accident letcani iasi hyundai tir accident hyundai accent
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă