Hulit la FCSB de patronul Gigi Becali, Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte: „Există propuneri concrete!”

3 săptămâni in urmă 26

Edi Iordănescu nu mai este dorit la FCSB de patron, însă nu a luat încă o decizie cu privire la acest aspect. Cu toate acestea, tehnicianul nu duce lipsă de oferte din străinătate.

Cel care avea să-l „dea de gol” pe antrenor a fost Narcis Răducan, într-o emisiune televizată. Acesta a declarat că Edi are mai multe oferte din zona arabă, însă nu are de gând să le dea curs prea curând.

Edi Iordănescu a mai antrenat în afara României, în 2016, atunci când a pregătit pe ȚSKA Sofia din Bulgaria. Nu a stat foarte mult timp în țara vecină – doar trei luni – 12 partide.

Edi Iordănescu, dorit în țările arabe!

Chiar dacă are parte de un start de sezon bun, spre foarte bun, la FCSB, Edi Iordănescu nu se bucură de susținerea patronului echipei, Gigi Becali. Acesta este de părere că echipa nu are o exprimare corespunzătoare normelor sale și că antrenorul pare depășit de situație.

În cele 12 partide pe care le-a bifat pe banca celor de la FCSB, până în acest moment, Edi Iordănescu a acumulat opt victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri. Prea puțin pentru patronul celor de la FCSB.

Gigi Becali se teme că FCSB va termina din nou pe locul secund în Liga 1, ceea ce ar fi o adevărată tragedie. Se pare că omul de afaceri a uitat că echipa, cu implicarea sa activă în alcătuirea primului 11 și al schimbărilor, a terminat de cinci ori în ultimii șase ani pe locul 2 în clasament și nimic tragic nu s-a întâmplat.

„Are oferte concrete din zona arabă și nu pleacă. Nu văd niciun motiv să plece. Nu contează ce se aude, el trebuie să stea și să ia campionatul”, a declarat Narcis Răducan, la DigiSport.

Rămâne de văzut ce hotărâre va lua Edi Iordănescu cu privire la viitorul său la FCSB: dacă acceptă să rămână până în vară, cu riscul de a fi dat afară de Gigi Becali și de a obține cei 500.000 de euro din contract, sau va renunța la echipă și bani și o va lua pe un alt drum.

The post Hulit la FCSB de patronul Gigi Becali, Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte: „Există propuneri concrete!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă