Huiduieli la festivitatea de premiere de la Australian Open! Ce i-a scos din sărite pe spectatori | VIDEO

1 lună in urmă 2

Turneul de la Australian Open a avut de toate, fiind presărat cu faze inedite atât pe teren, cât și în tribune! Un moment mai puțin plăcut s-a petrecut însă după finala dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev, câștigată de sârb cu scorul de 7-5, 6-2, 6-2.

Autoritățile din Australia și-au atras atât laude, cât și critici prin măsurile sanitare care au vizat combaterea răspândirii noului coronavirus. Jucătorii, antrenorii, dar și spectatorii au fost nevoiți să se supună mai multor reguli în ultimele săptămâni.

Primul Grand Slam al anului s-a desfășurat cu un număr limitat de spectatori, în jur de 30.000 în fiecare zi, însă a existat și un lockdown de 5 zile în care s-au închis porțile! Astfel, organizatorii de la Australian Open au fost huiduți la festivitatea de premiere în momentul în care au mulțumit guvernului australian.

Huiduieli la festivitatea de premiere de la Australian Open, după ce organizatorii au mulțumit guvernului australian

„Sunt multe mulțumiri de transmis după ultimele săptămâni! În fruntea listei se află Guvernul statului Victoria, care a făcut posibil acest turneul”, a fost fraza ce i-a scos din sărite pe spectatorii prezenți la finala dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev! Faza s-a petrecut la începutul festivității de premiere.

Thanks to the Victorian Government?

The Australian Open Says Boo. pic.twitter.com/YWF4YgzhNe

— Melbourne Freedom Rally 🇦🇺 (@MelbFreedom) February 21, 2021

Momentul a fost depășit după ce campionul și finalistul au luat cuvântul, aceștia având având discursuri spumoase! Daniil Medvedev a dezvăluit că Novak Djokovic s-a comportat deosebit cu el pe vremea când era un jucător anonim, aflat în jurul locului 500 mondial.

Novak Djokovic și Daniil Medvedev au destins atmosfera

„Felicitări lui Novak Djokovic, a câștigat 9 finale aici, eu am pierdut una, așa că ce pot să mai spun…  Îmi aduc aminte că mă aflam pe locul 500 și m-am antrenat cu tine, iar tu vorbeai la fel cum o făceai cu un prieten. Te vedeam ca pe Dumnezeu, iar asta a însemnat mult pentru mine”, a fost discursul lui Medvedev.

Djokovic i-a răspuns lui Medvedev cu o glumă, reproșându-i că nu l-a mai sunat pentru a se antrena împreună: „Ești un băiat bun, o persoană deosebită! Ar trebui să petrecem mai mult timp împreună, dar nu m-ai mai sunat în ultimii ani! Ești unul dintre cei mai buni jucători și va veni vremea când vei ridica un trofeu de Grand Slam deasupra capului”, a spus Novak după titlul de Grand Slam cu numărul 18.

The post Huiduieli la festivitatea de premiere de la Australian Open! Ce i-a scos din sărite pe spectatori | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă