Hoțul care i-a spart casa lui Hagi a venit cu autobuzul 301 la vila fostului fotbalist de unde a luat bunuri în valoare de 50.000 de euro

1 lună in urmă 38

Gică Hagi a avut neplăcerea de a constata că i-a fost spartă casa din Pipera, în 2017, în timp ce era plecat la Constanța.

Acum, hoțul, condamnat la opt ani și opt luni cu executare, cere clemența judecătorilor și a povestit cum s-au derulat evenimentele.

Conform wowbiz.ro, Marian le-a mărturisit magistraților că a venit la spargere cu autobuzul 301, a intrat prin efracție și chiar a declanșat alarma. În timp ce un agent de pază a venit la fața locului, bărbatul și-a văzut liniștit de treabă, cotrobaind prin casa fostului fotbalist.
Agentului de pază nu i s-a părut ceva suspect, așa că a făcut cale întoarsă.

Între timp, hoțul a ieșit din casă și și-a petrecut noaptea în curtea casei lui Hagi, deși era iarnă. Printre bunurile sustrase din casa lui Hagi se numără un MAURICE LACROIX cu brățară din aur galben, un ceas bărbătesc CARTIER, un ceas bărbătesc CHOPARD cu curea din piele de culoare neagră, un ceas bărbătesc FRANCK MULLER cu o curea piele neagră și cadran din aur alb, un ceas de buzunar CHARLES HUBERT de culoare argintie, un ceas de damă MAURICE LACROIX cu brățară din aur galben, un ceas de damă ROLEX cu brățară metalică de culoarea alb și galben, cruciuliță din aur alb cu diamante și lănțișor același material și culoare, inel din aur alb cu diamante de mici dimensiuni, conform informațiilor de la dosar.

După ce și-a desăvârșit opera, hoțul a plecat cu ”prada”, la fel cum a venit: cu autobuzul.

Citeste si:

Hoț care fură haine din magazin cu tot cu manechine, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Ce mai fac foștii miniștrii de Interne ai României de după 1989. Fostul demnitar care doar citește presa și cânta la vioară

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă