Hoțul care a furat un Porsche de peste 90.000 de euro deținut de un IT-ist din Timișoara a fost capturat.

2 luni in urmă 44

Polițiștii din Timișoara au reușit să îl prindă pe principalul suspect în cazul mașinii Porsche, care a fost furată în noaptea de 31 iulie/1 august și găsită a doua zi într-o parcare de pe Calea Șagului.

„Având în vedere autoturismul, în valoare de 94.000 de euro, sustras în noaptea de 31.07/01.08 de pe strada Ion Negulici din municipiul Timișoara, și care a fost găsit după 15 ore pe strada Intrarea Arenei din municipiul Timișoara, vă comunicăm faptul că polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș au identificat un bărbat bănuit de comiterea faptei.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în concurs cu furt în scop de folosință și conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere”, a transmis Poliția Timiș.

Potrivit polițiștilor, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Citeste si:

Se modifică radical examenul de admitere în școlile de poliție din România. Viitorii polițiști vor trebui să învețe legislație. Cât de mult vor conta probele sportive

Zeci de polițiști rutieri din trei județe, pe drumul ”groazei” din Bacău. ”Recolta” de permise după două ore de urmărit traficul

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă