Hotel din Constanța, dat în judecată de un client din cauza mirosului de canalizare din cameră. Ce a decis instanța

1 săptămână in urmă 16


Un client din București a dat în judecată Hotelul Victoria din stațiunea Mamaia, județul Constanța, acuzând, între altele, că în apartamentul care i-a fost pus la dispoziție mirosea a canalizare. Potivit jurnalului local Replica, instanța a admis cererea formulată de reclamantul Constantin DM, iar unitatea de cazare a fost obligată să îi plătească suma de 3.888 lei, contravaloare sejurului.


Constantin DM a achiziționat un apartament în regim all inclusive, în perioada 1.07-5.07.2019, pentru suma de 3.888 lei. Din discuțiile purtate cu reprezentanții hotelului și din informațiile furnizate pe site-ul acestuia, reieșea că unitatea are camerele renovate și totul era în stare impecabilă.


Bărbatul a luat apartamentul în ideea că, având doi copii mici, de 3 ani, respectiv 1 an și jumătate, va caza un copil într-o cameră și pe celălalt în cealaltă cameră pentru a nu se deranja unul pe celălalt. Clientul a fost, însă, nemulțumit de ceea ce i s-a pus la dispoziție


apartamentul nu era prevăzut cu uși între camere, astfel că, dacă un copil se trezea înaintea celuilalt și făcea zgomot, își trezea și fratele.deși în poze și pe internet, hotelul figra ca fiind renovat, în realitate, aceste reabilitări nu ar fi implicat și băile.reclamantul a spus că nu se putea sta din cauza mirosului de canalizare și, totodată, că băile au o suprafață atât de mică, încât, având o înălțime de 1,85m, bărbatul își lovea genunchii de perete stând așezat pe toaletă. turistul a mai arătat că, deși apartamentul era prevăzut cu două băi, doar una avea vas de toaletă, în cealaltă regăsindu-se un duș învechit și plin de mucegai. instanța a reținut că din fotografiile realizate de turit se poate observa că nu există un loc de joacă amenajat, ci un spațiu verde neîngrijit, cu pietriș și bolovani, pe care sunt amplasate un tobogan și o trambulină.

Reprezentantul hotelului i-ar fi comunicat că de vină pentru miros este Primăria Constanța, care a subdimensionat canalizările și că legea nu-l obligă să facă băi mai mari.


Instanța de judecată a admis cererea formulată de Constantin DM, în contradictoriu cu Victoria Resort SRL societatea care administrează hotelul și unitatea de cazare a fost obligată să îi plătească reclamantului suma de 3.888 lei, contravaloarea sejurului.


Decizia luată de instanța pe 10 februarie 2021 poate fi contestată în termen de 30 de zile la Judecătoria Constanța, conform portalului instanțelor din România.


Foto: Replica


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă