Hoţ prins de poliţişti după ce a vrut să se împrietenească cu victima pe Facebook

1 săptămână in urmă 3

Hoţ prins de poliţişti după ce a vrut să se împrietenească cu victima pe Facebook. Bărbatul este acuzat că a furat două telefoane în valoare de 3.000 de lei, dintr-un magazin din Constanţa.

Hoţ prins de poliţişti după ce a vrut să se împrietenească cu victima pe Facebook

Bărbatul este un cunoscut al oamenilor legii. Acesta a fost trimis după gratii de mai multe pentru furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos sau pentru conducere sub influența alcoolului.

Citeşte şi Un hoţ care a furat un telefon cere reducerea pedepsei pentru că a purtat mască sanitară. Legea în vigoare spune că cine fură mascat riscă până la 5 ani de închisoare

Acum, acesta a ajuns din nou în atenţia oamenilor legii după ce a furat 2 telefoane mobile dintr-un magazin cu haine pentru copii din Constanţa. Acesta a distras atenţia vânzătoarei, cerând să-i arate mai multe articole de împrăcăminte, şi a furat cele două telefoane de pe tejghea, potrivit Replica. 

A reuşit să vândă un telefon cu 200 de lei, iar pe celălalt l-a aruncat pentru că era blocat.

Povestea nu s-a terminat aici. La câteva zile după furt, hoţul a vrut să se împrietenească pe Facebook chiar cu vânzătoarea păgubită. Femeia l-a recunoscut şi a anunţat imediat Poliţia.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut totul în faţa poliţiştilor. Acesta a spus că în momentul comiterii furtului era în stare de ebrietate.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea inculpatului la 1 an de închisoare, prin sentința din 11 noiembrie 2021. Având în vedere că infracțiunea dedusă judecății este concurentă cu infracțiunile pentru a căror săvârșire inculpatul a fost condamnat, în urma contopirii pedepselor, bărbatul va executa pedeapsa de 4 ani, 6 luni și 231 zile închisoare. Decizia nu este definitivă.

Citeşte şi Toți românii trebuie să aibă grijă la acest detaliu când intră în bloc. Criminaliștii atrag atenția: E metoda folosită de hoți!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă