Hot cazut la datorie. Barbatul din Bacau a incercat sa jefuiasca un magazin, dar a baut prea mult si a adormit la locul faptei

1 lună in urmă 3

Un barbat care a intrat prin efractie, noaptea, intr-un magazin satesc din judetul Bacau a fost gasit dormind pe podea, alaturi de mai multe bunuri pe care a vrut sa le fure. Politistii au constatat ca acesta a inceput sa bea in magazin si, dupa ce s-a imbatat, a adormit.

Potrivit datelor furnizate sambata de Politia judeteana Bacau, faptele s-au produs in noapte de 1 spre 2 aprilie, in localitatea Glavanesti, iar politistii au fost sesizati vineri dimineata, de catre administratorul magazinului, o femeie de 48 de ani, care l-a gasit pe barbat in magazin.

"La fata locului politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind identificat un barbat de 45 de ani, care a intrat in cursul noptii prin efractie in incinta societatii comerciale. Acesta, dupa ce a consumat bauturi alcoolice in exces si a sustras mai multe bunuri, din cauza starii avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind gasit dimineata de administratorul acestuia", au transmis politistii.

Pe numele barbatului a fost deschis dosar penal pentru infractiunea de furt calificat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă