Horoscopul zilei, 15 Martie 2021. Dragostea bate la uşa Fecioarelor

2 luni in urmă 11

De Rosse Stan.
Publicat: 15.03.2021, 09:15.
Actualizat: 15.03.2021, 09:17

Horoscop 15 martie 2021. Trazitul Lunii în semnul Berbecului ne îndeamnă azi să petrecem mai mult timp cu noi înşine şi să nu ne aventurăm în proiecte de grup.

Gemenii beneficiază de susţinere pe sectorul carierei. Nativii Rac se pot gândi serios la o călătorie.

BERBECII sunt primii de pe listă care au multă inspiraţie, pe care o pot folosi în avantajul lor dacă îşi fac planuri de viitor, mai ales privind cariera.

Prietenii sunt subiectul în jurul căruia se învârt azi TAURII. Sunteţi foarte comunicativi, iar asta vă ajută şi în eventuale colaborări.

GEMENII beneficiază de susţinere pe sectorul carierei. Aşa că dacă aveţi de făcut alegeri privind jobul sau schimbarea lui, nu ezitaţi.

Nativii RAC se pot gândi serios la o călătorie sau un curs pe care să îl facă peste hotare. Relaţia cu străinătatea şi cu alte culturi este foarte bine văzută.

LEILOR le merge excelent în carieră şi au foarte multă intuiţie, cât de mult să rişte în investiţii.

Dragostea nu doar că le bate la uşă FECIOARELOR, ci rămâne mult timp la ei acasă, pentru că relaţiile de lungă durată sunt foarte bine susţinute de astre.

Pe BALANŢE, în schimb, sectorul muncii le aduce beneficii. Fie vă schimbaţi jobul, fie se întâmplă ceva la ctualul job, cert este că nu veţi avea o zi monotonă.

SCORPIONII, însă, au luat puţin din ambele. Aveţi noroc şi în iubire şi în afaceri. Mare atenţie, însă, nu compromiteţi niciunul dintre planuri de dragul celuilalt.

Pentru SĂGETĂTORI familia reprezintă totul azi, aşa că lăsaţi deoparte orice aţi avea de făcut şi fiţi alături de cei dragi dacă au nevoie de voi.

Comunicarea se ridică la cote înalte în cazul CAPRICORILOR. Aşa că puteţi rezolva azi orice neînţelegeri, dispute sau conflicte există în viaţa voastră.

Nativii VĂRSĂTOR pot sta liniştiţi când vine vorba de bani. Nici astrele nu ştiu cum, dar veţi rezolva orice probleme financiare şi mai mult de atât, puteţi face investiţii profitabile.

Iar PEŞTII foarte sociabili. Asta vă ajută să vă creaţi o imagine excelentă, dar şi în ascensiunea socială lucrurile evoluează foarte rapid.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

horoscopul zilei previziuni astrologice zodiac
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă