Horoscopul vaccinaților. Zodia fruntașă care vrea imunizarea prin vaccin, nu prin boală

2 săptămâni in urmă 23

Există câțiva nativi ai zodiacului care preferă imunizarea prin vaccinul anti-covid, și nu prin boală. În funcție de zodie, ești mai predispus să ai încredere în inoculare, decât alții.

Studiul care face legătura între decizia de vaccinare și zodie

De exemplu, persoanele născute în zodia Leu sunt mai deschise către ideea de vaccin anti-covid.

Reprezentanții sanitari din Utah, SUA, au analizat câteva date despre cei care s-au vaccinat, luând în considerare și semnul zodiacal.

Experții au observat o diferență semnificativă în ratele de vaccinare, în funcție de zodie. Astfel, nativii în Leu ocupă primul loc în topul cu cele mai multe persoane vaccinate, adică 70%, urmați de Vărsători, cu 67%.

Scorpionii au fost pe ultimul loc – doar 46% au fost vaccinați, iar Fecioarele (50%) au ocupat penultimul loc.

Există o serie de moduri în care acest studiu poate spune mai puțin despre natura generoasă a Leilor și mai mult despre importanța distribuției egale.

Ce au descoperit experții

Pentru a-și da seama ce procent de persoane din fiecare zodie sunt vaccinate, autoritățile au trebuit să răspundă la câteva întrebări.

Câte persoane din fiecare semn zodiacal sunt vaccinate. Câte persoane din fiecare semn zodiacal trăiesc în județ în general. Au estimat acest lucru analizând distribuția națională a semnelor zodiacale, folosind date de la Universitatea din Texas-Austin.

Toate acestea devin mai clare după ce ne uităm la un alt tabel, cel care arată cât de comun este fiecare semn zodiacal în America.

Acest tabel este invers al celui cu vaccinările. Astfel, deși Scorpionii au ieșit pe ultimul loc în tabelul de la Salt Lake în ceea ce privește vaccinarea, ei sunt, de asemenea, cel mai frecvent reprezentați semn zodiacal în populația SUA.

Leii sunt fruntași la vaccinare

Opusul a fost valabil pentru Leu și Vărsător – semnele zodiacale cele mai puțin frecvente în populația SUA, dar pe primul loc la vaccinări.

„Este probabil ca distribuția semnelor zodiacale din Salt Lake să fie mult mai uniformă decât la nivel național. Acesta este probabil motivul pentru care Leii – unul dintre cele mai puțin frecvente semne – au cele mai mari rate de vaccinare; probabil că județul subestimează numărul persoanelor în zodia Leu de acolo”, spune un reprezentant.

Publicația The Guardian a vorbit cu oficialii de la Salt Lake City Health, iar aceștia au fost sinceri cu privire la limitele cercetării lor.

„Evident, nu este super științific pentru că vorbim de astrologie”, a declarat Nicholas Rupp, un purtător de cuvânt al departamentului de sănătate din Salt Lake.

„Am făcut calculele foarte repede”, a spus Rupp, care susține că ideea studiului a venit după ce cineva din departamentul de informatică a glumit pe seama analizei ratelor de vaccinare în funcție de semnul zodiacal.

„Ne-am gândit că putem folosi acest lucru pentru a continua conversația în jurul vaccinării, când există atât de multă repetiție a mesajelor pe această temă. Oamenii s-au săturat să audă despre asta. Așa că am spus hai să dăm o nouă perspectivă asupra acestui subiect”, spune el.

Studiul a fost făcut mai mult pentru amuzament

Rupp, care nu știa prea multe despre semnele zodiacale până acum, a spus că tweet-ul a avut impact.

„Am auzit că nu este surprinzător faptul că Scorpionii se află în partea de jos, deoarece tind să fie neîncrezători. Ei tind să fie foarte privați”, a spus el, adăugând: „Învăț multe despre astrologie și a fost foarte amuzant.”

El a avut parte și de unele împotriviri. Unii fani înrăiți ai horoscopului i-au reproșat că a analizat datele în funcție de semnele solare în loc de semnele lunare.

„Vreau să le mulțumesc Leilor și să îi felicit pentru că sunt în top, au știut întotdeauna că locul lor este acolo. Merită să fie acolo și o dovedesc”, a spus Rupp. „Dar, de asemenea, nu vreau ca Leii să se culce pe lauri: 70% nu înseamnă 100%.

Scorpionilor, chiar vreau să le spun că pasiunea lor pentru a fi în control și pentru a continua să domine un fel de parte întunecată a zodiacului este să fie capabili să iasă și să fie influenți. Iar vaccinarea este cheia acestei influențe”, a spus el.

The post Horoscopul vaccinaților. Zodia fruntașă care vrea imunizarea prin vaccin, nu prin boală appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă