Horoscopul iubirii pentru luna aprilie 2021. Cine are mare noroc în dragoste dintre cele 12 zodii

1 lună in urmă 6

Horoscopul iubirii pentru luna aprilie 2021 este unul plin de surprize plăcute pentru foarte multe zodii. Află ce îți rezervă astrele pe plan sentimental în cea de-a patra lună a anului.

Berbecii au parte de câteva situații imprevizibile din punct de vedere amoros mai ales la jumătatea lunii aprilie. Apar anumite reproșuri din partea partenerilor lor de viață.

Taurii nu stau nici ei extraordinar la capitolul dragoste. Pe plan financiar totul merge uns, însă cu iubirea mai au de lucrat. Vor avea tot felul de discuții care să le lămurească anumite îndoieli.

Horoscopul iubirii pentru luna aprilie 2021

Gemenii sunt deschiși la dialog mai mult ca oricând în luna aprilie și vor să cunoască mai bine problemele celorlalți. S-ar putea apropia de cineva în mod special, deci nu e exclus să iubească din nou.

Racii cuceresc prin felul în care vorbesc, prin felul în care își expun anumite crezuri. Sunt extrem de pregătiți pentru o poveste nouă de amor.

Leii au numai de câștigat pe teren amoros, dar deocamdată totul se rezumă la mici aventuri. Nu sunt încă pregătiți pentru ceva serios.

Fecioarele nu vor să audă de iubire în luna aprilie. Se vor concentra exclusiv pe carieră și pe lucrurile pe care au început să le schimbe la ele.

Balanțele n-au timp de iubire în aprilie, căci trebuie să rezolve foarte multe lucruri care amânate la nesfârșit le-ar putea pune în pericol confortul financiar.

Scorpionii au un aprilie destul de neplăcut mai ales din punct de vedere amoros. Cei care sunt căsătoriți vor avea zile negre.

Peștii riscă o despărțire

Săgetătorii au parte de multă iubire în aprilie. Se simt susținuți de cei apropiați, mai ales de partenerul de viață.

Capricornii sunt concentrați pe carieră, așa că în aprilie își vor neglija sufletul. Nu e nimic, acum fac bani, iar în mai îi vor cheltui cu persoana iubită.

Vărsătorii stau foarte bine la capitolul dragoste. Lecția pe care trebuie să o învețe din punct de vedere sentimental în aprilie este cea a respectării spațiului persoanei iubite, ei tinzând să fie uneori acaparatori.

Peștii pot ajunge la o despărțire neplăcută în aprilie dacă partenerul de viață ajunge la concluzia că anumite greșeli descoperite acum nu pot fi trecute cu vederea.

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă