Horoscopul dragostei. Relațiile care sunt sortite eșecului, vei divorța sigur

1 săptămână in urmă 17

Relațiile sunt grele, știm. Nu toate situațiile sunt roz, cu bucurii și fericire. Câteodată este nevoie de compromisuri, înțelegere și sacrificii din partea ambilor parteneri pentru ca povestea de dragoste să aibă un final fericit precum cele aflate în cărțile cu basme. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că există câteva zodii care au mai puțin noroc în iubire decât altele. Care sunt relațiile sortite eșecului, din punct de vedere al horoscopului dragostei.

Horoscopul dragostei. Ce zodii sunt sortite să sufere

Berbec

Femeia născută sub zodia Berbec nu se va potrivi niciodată cu bărbatul Balanță, deoare aceste fuge de conflict și responsabilitate. De asemenea, femeia Berbec nu va putea forma niciodată un cuplu de succes cu bărbatul născut sub semnul Fecioarei, deoarece este prea tipicar și practic, lucru care o va plictisi pe partenera sa.

Taur

Femeile Taur sunt atrase de bărbații născuți sub zodia Scorpionului, dar mariajul lor nu va rezista. De ce? Simplu. Nativa Taur este o femeie puternică și independentă, care iubește libertatea. Scorpionul va încerca mereu să se impună în fața partenerei sale, iar acest lucru o va face pe femeia Taur să alerge cât mai repede spre cabinetul de notariat pentru a pregăti actele de separere.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni nu vor rezista niciodată lângă un bărbat Taur sau Vărsător. Curiozitățile acestor trei zodii sunt atât de diferite, încât vor fi atrași în direcții opuse. Chiar dacă relația pare că funcți0nează, căsnicia voastră se va termina într-un divorț, la un moment dat. Mai bine anulează nunta de pe acum, să știi o treabă.

Rac

Femeile Rac și bărbații Vărsător sunt predispuși la divorț, conform horoscopului dragostei. Astrele spun că cei doi nativi sunt mult prea diferiți și, chiar dacă acest lucru va funcționa într-o relație, într-o căsnicie vor exista anumite impedimente. Femeia Rac este o familistă convinsă, în timp ce nativul Vărsător iubește libertatea mai mult decât orice.

Leu

Se spune că focul trebuie luptat cu mai mult foc, însă în cazul zodiilor acest lucru duce la ratarea mariajului. În ciuda faptului că toate trei zodii aparțin aceluiași element primordial, femeia Leu nu se potrivește deloc într-o căsnicie cu bărbații Berbec sau Săgetător. Motivul este mult prea simplu: sunt prea asemănători. Bărbatul Berbecii și Săgetătorii sunt prea orgolioși, iar femeia Leu este mult prea mândră. Niciunul dintre ei nu cedează.

Fecioară

Femeia Fecioară este perfecționista zodiacului, iar acest lucru o face să fie o parteneră dificilă pentru orice bărbat, indiferent de zodie. Nativele născute sub acest semn zodiacal de pământ sunt foarte responsabile și mature, însă le lipsesc căldura, blândețea și toleranța față de partenerii de viață. Nu prea vezi femei Fecioară care să trăiască fericire într-o căsnicie mai mult de câțiva ani.

Balanță

Nativele Balanță sunt cele mai apreciate și curtate femei din zodiac. Faptul că sunt mereu drăguțe, amabile, diplomate și puse pe flirturi inocente va înfura orice bărbat Leu care nu suportă să nu fie în centrul atenției. Așa că aceste două zodii nu vor rezista, niciodată, împreună.

Scorpion

Pentru că femeile Scorpion sunt firi temperamentale și foarte dominatoare, le-ar fi tare dificil să fie cuplate cu un bărbat Vărsător. Acești nativi ar sacrifica orice pentru libertatea lor. Dorința lor exagerată de a fi lăsați în pace va veni în contradictoriu cu gelozia și posesivitatea femeii Scorpion, lucru care va duce, inevitabil, la divorț.

Săgetător

Aici e marea surpriză a zodiacului. Bărbații și femeile născuți sub semnul Săgetătorului formează cea mai neinspirată pereche din întregul Univers. Acesta este motivul pentru care aceștia nu se vor căsători niciodată pentru că ei știu că relația se va termina, într-un final.

Capricorn

Femeia născută sub semnul Capricornului nu se va potrivi niciodată cu un bărbat din Gemeni. Personalitățile celor doi nu sunt compatibile, femeia Capricorn este o mamă înnăscută, grijulie, atentă și tipicară, pe când bărbatul Gemeni este imatur, egoist și îi place să fie mereu în centrul atenției. Se va plictisit de ea foarte repede, iar căsnicia se va termina în doar câțiva ani.

Vărsător

Femeile din Vărsător sunt temperamentale, puternice, orgolioase și independente. Când le cuplezi cu bărbații Taur, știi că relația lor va fi una sortită eșecului. Chiar dacă bărbatul Taur este șarmant, familist și isteț, femeia Vărsător va fi enervată de încăpățânarea partenerului ei care nu va ceda atât de ușor, atunci când vor avea certuri. Divorțul va fi primul lucru la care se va gândi ea.

Pești

Femeia născută sub zodia Pești ține foarte mult la libertatea sa. Este o fire rece, calculată și sensibilă doar când dorește ea. Cu toate acestea, mariajul dintre ea și un bărbat Balanță nu va funcționa niciodată. Acesta este cald, grijuliu și vrea să petreacă timp non-stop alături de partenera sa, lucru care o va copleși pe femeia Pești, simțindu-se sufocată.

The post Horoscopul dragostei. Relațiile care sunt sortite eșecului, vei divorța sigur appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă