Horoscopul dragostei, de Revelion. Surprize uriașe pentru nativii acestei zodii! Viața lor va fi dată peste cap

3 săptămâni in urmă 35

Horoscopul dragostei, de Revelion. Iată însă ce planuri au pregătit astrele pentru ultimele zile ale anului și cu ce surprize vine 2022.

Horoscopul dragostei, de Revelion. Surprize uriașe pentru nativii acestei zodii! Viața lor va fi dată peste cap

Berbec
Gândiți-vă la începutul acestei luni: ce conversații importante referitoare la viața dvs. amoroasă au avut loc? Fie că a fost vorba de o ceartă, o nouă conexiune cu cineva care v-a căzut cu tronc sau startul unei noi relații, astrele vă vor întoarce la acele conversații. Așa că gândiți-vă bine ce doriți să spuneți și mai cu seamă, CUM doriți să spuneți acele lucruri, ca să fiți cât mai bine înțeles. Săptămâna aceasta reprezintă o oportunitate să vă răspundeți la multe întrebări legate de viața amoroasă și să vă luați o grijă de pe umeri în acest sens.

Taur
Din păcate, Taurii nu vor avea parte de prea multă „acțiune” săptămâna aceasta. Totuși, nu vă întristați! Încă poate fi o săptămână în care să vă distrați. Puteți să încercați aplicațiile de întâlniri sau să trimiteți o poză „îndrăzneață” cuiva care v-a atras atenția. Dacă sunteți deja într-o relație, este posibil să încercați „sexul prin telefon” cu partenerul dvs. În schimb, dacă nu sunteți interesat de nimeni în această perioadă și mai sunteți și „singur cuc”, nu vă faceți griji! Jupiter în zodia Pești face minuni pentru crearea de noi conexiuni, așa că sufletul dvs. pereche ar putea fi mai aproape decât credeți!

Gemeni
Ai grijă cu cine îți petreci timpul în această săptămâna, Gemeni! Sâmbătă, duminică și miercuri, există posibilitatea să ajungi în dormitor cu cineva, însă de asemenea s-ar putea să prinzi sentimente puternice pentru acea persoană. Așa că ai grijă să fie și persoana respectivă pe aceeași lungime de undă! Venus Retrograd ți-ar putea crea o adevărată dramă în acest sens, și n-am vrea asta…
Așadar, dacă nu sunteți într-o relație și nici nu doriți să vă îndrăgostiți prea curând, stați departe de aplicațiile de întâlniri! Dacă aveți partener, în schimb, această perioadă este perfectă pentru a explora chestii noi în dormitor, cum ar fi latura dominantă sau cea submisivă, în funcție de preferințe.

Citește continuarea aici.

Citește și: Horoscopul iubirii. Află dacă te măriți în 2022. Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă