Horoscopul dragostei. Ce relații nu funcționează, zodiile care nu au deloc noroc

6 zile in urmă 18

Astrologii vin cu noi detalii despre cele 12 semne ale horoscopului. Care sunt relațiile care nu funcționează împreună? Unele zodii nu au deloc parte de noroc. Află dacă ești și tu printre aceștia!

Horoscopul dragostei. Care sunt zodiile care nu au noroc?

Berbec – Ei pot avea deseori schimbări extreme de dispoziție și comportament, lucru care aduce și discuții interminabile din exterior. Nu încearcă să rezolve problemele cu partenerul și alege să devină distant și rece pentru o vreme considerabilă. Nu are întotdeauna cea mai bună abordare și poate să agraveze situația.

Taur – Acesta este renumit pentru încăpățânarea lui și pentru faptul că nu face compromisuri chiar și dacă este singur împotriva tuturor și nu are argumente. E de neclintit atunci când relația se confruntă cu probleme serioase. Cu toate astea, el este de apreciat pentru capacitatea lui de a fi de încredere.

Gemni – Sunt foarte comunicativi și adaptabili. Știu să lase lucrurile să curgă într-o relație, iar dacă persoana de lângă ei nu dorește să împărtășească un lucru care îl deranjează, acesta pune presiune pe relație. Pot să devină foarte agitați.

Rac – E foarte suspicios cu privire la viața partenerului, îi place să aibă alături oameni în care să aibă maximum de încredere, dar nu îi place să se deschidă cu privire la el însuși.

Leu – Poate să fie extrem de arogant și egocentric, lucru care ține la distanță o mulțime de oameni. E o problemă dacă nu mai domină el relația, iar în loc să vorbească despre ceea ce este în neregulă, s-ar putea să pună un zid între el și partenerul de lângă.

Fecioară – Poate să fie extrem de critic față de ea însăși, dar și față de ceilalți, ceea ce se simte și într-o relație. Parcă sabotează uneori relația din interior. E dificilă și se supără și pe cele mai mici comentarii.

Balanță – E profesionistă în evitarea confruntării și merge atât de departe încât să pretindă că nu există probleme în relația ei sau evită să vorbească. Adoră să fie corectă și iubește egalitatea.

Scorpion – E incredibil de pasional, lucru care poate fi deseori bun, dar și rău. Nu suportă ca cineva să-l mintă, chiar dacă el nu e foarte sincer. Îi este greu să aibă încredere în oameni, dar și în el însuși. Nu poate avea o relație cu o persoană pasivă, ci cu una care îi seamănă.

Săgetător – Face mari promisiuni când e îndrăgostit și asta îi aduce multe probleme peste o vreme. E foarte extrovertit și face orice pentru a-și atinge obiectivele.

Capricorn – Poate să fie omul care le știe pe toate, ceea ce poate să enerveze multă lume. Se așteaptă la ce e mai rău când vine vorba de dragoste.

Vărsător – E una din cele mai indisponibile zodii din punct de vedere emoțional. Are o mulțime de sentimente și trăiri, dar le ține ascunse. Are nevoie de cineva care să fie mereu de partea lui.

Pești – Are o încredere exagerată atunci când iubește cu adevărat, așa că ignoră total îndoielile și intuiția sa.

The post Horoscopul dragostei. Ce relații nu funcționează, zodiile care nu au deloc noroc appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă