Horoscopul dragostei 6 – 12 septembrie 2021. Zodia care se joacă cu sentimentele persoanelor apropiate

1 lună in urmă 16

Viața noastră sentimentală este hrănită cu pasiune și trăiri puternice în săptămâna care urmează. Dacă unele zodii au tendința de a face gafe în ceea ce privește exprimarea mult prea sinceră față de partenerii lor, există însă și o zodie care se joacă cu sentimentele persoanelor apropiate.

Dacă ești singur/ă, dragostea și libertatea se combină armonios în momente intense pe care le trăiești la maximum. Află ce ți-au pregătit astrele pe plan sentimental în perioada 6 – 12 septembrie 2021 și la ce să fii atent pentru a nu fi dezamăgit.

Berbec

Nativii din Berbec au o viață sentimentală agitată în săptămâna 6-12 septembrie 2021. Vor avea tendința să facă anumite greșeli în ceea ce privește relația cu persoana iubită.

Taur

Taurii vor trebuie să se confrunte cu adevărul, chiar dacă nu le convine. Frustrările din trecut le vor trezi nerăbdarea, însă vor trebui să facă compromisuri pe plan sentimental. Astrele le recomandă să fie mai prezenți pentru partenerul de viață și să ofere mai mult.

Gemeni

Gemenii vor fi mai senzuali și romantici decât de obicei. Dacă au o relație amoroasă, vor face tot posibilul să întărească și mai mult legătura. Pe de altă parte, partenerii lor vor crede că sunt superficiali.

Rac

Viața amoroasă a Racilor va fi liniștită în această săptămână, asta dacă nu au prin preajmă un/o partener/ă de viață gelos/oasă. Nativii din Rac trebuie să știe că gelozia nejustificată este o boală pe care nu trebuie să o alimenteze.

Leu

Viața sentimentală a Leilor va fi plină de pasiune și vor trăi toate momentele la intensitate maximă. Fie că este vorba de crize pasionale de gelozie sau de gesturi romantice mărețe, Leii vor ști să gestioneze totul. Cu toate acestea, ei au tendința de a se juca cu sentimentele celor din jur.

Fecioară

Viața amoroasă a Fecioarelor nu este una deloc bună. Se îndepărtează de partener pe zi ce trece și niciunul dintre ei nu fac eforturi pentru ca lucrurile să revină la normal. Pentru nativii Fecioară care sunt singuri, este posibil care o persoană pe care au refuzat-o în trecut să revină pentru răzbunare.

Balanță

Balanțele trebuie să fie realiste și să le dea spațiu partenerului de viață. În loc să facă o dramă din orice, ar trebui să învețe să fie mai sincere. Este mai bine să spună ce le deranjează, decât să țipe.

Scorpion

Scorpionii se lasă din nou prinși în mrejele iubirii, indiferent de unde vine ea. Această atmosferă blândă va dura o bună perioadă de acum înainte, deoarece îți lași emotivitatea și sensibilitatea să iasă la suprafață.

Săgetător

Viața sentimentală a Săgetătorilor este una împlinită și se înțeleg de minune cu partenerii de viață. Deși nu va dura o veșnicie, nativii din Săgetător trebuie să se bucure la maximum de tot ceea ce trăiesc acum.

Capricorn

În ceea ce privește viața lor amoroasă, partenerul/a de viață le vor pregăti în aceste zile o surpriză. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau despre o invitație într-un loc romantic.

Vărsător

Vărsătorii nu prea apreciază ce fac partenerii lor pentru ei. Li se pare că li se cuvine totul, însă iubirea cere sacrificii și el/ea îți oferă totul! Nativii din Vărsător trebuie să fie mai realiști și mult mai maturi. În caz contrar, riscă să piardă tot.

Pești

Dacă sunt implicați într-o relație, primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de intense, agitate și incerte. Partenerul de viață este schimbat, ceea ce îi va determina să-și pună tot felul de semne de întrebare. Decât să-și facă sânge rău, mai bine ar aborda subiectul sincer și direct.

 

The post Horoscopul dragostei 6 – 12 septembrie 2021. Zodia care se joacă cu sentimentele persoanelor apropiate appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă