Horoscopul dragostei 19-25 aprilie 2021. Zodiile care au schimbări în viața personală

2 săptămâni in urmă 30

Se întâmplă lucruri bune pentru Raci, din punct de vedere sentimental. Acești nativi vor primi o veste îmbucurătoare. Cum se descurcă celelalte zodii la capitolul sentimente? Iată mai jos horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 aprilie.

Horoscopul dragostei 19-25 aprilie 2021

Berbec

Fii deschis la noile oportunități. Spune da evenimentelor care îți apar în cale, pentru că nu știi niciodată cum te poți îndrăgosti. Dacă ai deja o relație serioasă, săptămâna aceasta vor exista mici discuții și certuri, însă nimic ce nu poate fi rezolvat cu multă comunicare și înțelegere.

Taur

Nu cauți neapărat dragostea și te concentrezi mult pe dezvoltarea ta proprie. Nu e nimic greșit în asta. Trebuie să înveți întâi să te cunoști și să te iubești, apoi poți oferi tot ce este mai bun persoanei de lângă tine. Dacă ai o relație, este posibil să ai parte de mari surprize plcute. O cerere în căsătorie sau o cină romantică la care să discutați planuri serioase de viitor.

Gemeni

Rutina distruge relații și poate ar fi cazul să fii mai atent la nevoile partenerului/partenerei tale. Nu uita că nu ți se cuvine totul și încearcă să prețuiești ceea ce ai. Uită de defecte și încearcă să te uiți la lucrurile pe care le admiri într- o persoană. Mai ieși puțin din rutină și fă lucruri distractive.

Rac

Racii primesc vești bune săptămâna aceasta. Concentrează-te la starea pe care o ai și la ce se întâmplă în prezent. Acordă mai multă atenție persoanei iubite, pentru că e posibil să treacă printr-o stare mai delicată.

Leu

Te concentrezi pe echilibrul și armonia de care ai atât de multă nevoie. Este o perioadă în care partenerul/partenera va simți mai multă iubire și căldură din partea. Bucură-te că reușești să aduci fericire și apreciază persoana iubită, pentru că de asta are nevoie.

Fecioară

Este bine să îți păstrezi rutina cu partenerul/partenera. Nu e deloc indicat să încerci să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut. E o perioadă de cunoaștere și ai nevoie de stabilitate. Ia totul ușor și vei vedea că lucrurile vor merge în direcția pe care ți-o dorești.

Balanță

Încearcă să îți calmezi ieșirile și pornirile. Acordă atenție persoanei iubite și familiei, pentru că sunt stâlpul tău de echilibru. Nu te încurca în detalii, ci privește în ansamblu ca să vezi că ai tot ceea ce îți dorești. Planurile se vor realiza, dar învață să ai răbdare și perseverență.

Scorpion

Viața ta intimă are nevoie de atenție sporită. Lasă rutina și forțează-te să aduci un plus de energie în relația de cuplu. Pregătește o surpriză sau organizează o activitate care să îți bucure partenerul/partenera. Atitudinea pasiv-agresivă nu va fi deloc benefică, așa că e mai bine să renunți la ea.

Săgetător

Atitudinea ta duce la discuții și poate certuri. Încearcă să ai o conversație matură în care să spui ce te deranjează. Lasă subiectul în spate, odată discutat și nu ține ranchiună. Amintește-ți lucrurile esențiale pe care le-ai întâlnit în persoana iubită.

Capricorn

Îți revin câteva amintiri din trecut, care au rămas nerezolvate din punct de vedere emoțional. Nu e un motiv întemeiat pentru care să începi conflicte. Arată mai multă grijă și atenția față de persoana iubită și găsește-ți echilibrul.

Vărsător

Trecutul nu îl poți schimba, dar poți rezolva anumite traume care te împiedică să trăiești armonios. Caută bine și discută cu tine însuți despre ceea ce te macină. Încearcă să treci peste și să nu îți verși frustrările pe omul de lângă tine.

Pești

Te simți distant față de relația pe care o ai. Ai nevoie de un timp pentru tine, însă evită să iei decizii permanente. Stai singur câteva zile și pune-ți ordine în gânduri. Apoi, pune totul în balanță și vezi dacă te mai regăsești în relația actuală.

The post Horoscopul dragostei 19-25 aprilie 2021. Zodiile care au schimbări în viața personală appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă