Horoscopul culorilor în septembrie 2021. Ce trebuie să porți ca să-ți aducă noroc

1 lună in urmă 17

Azi este Lună nouă în zodia Fecioarei, iar pe 27 septembrie Mercur intră în retrogradare. Până atunci este bine de făcut curățenie în hârtii, proiecte, dar mai ales în minte. Iată ce culori îți poartă noroc în această lună.

Horoscopul culorilor în septembrie 2021

Berbec

Berbecii au nevoie de aliați, de prieteni, de parteneri pentru tot ceea ce fac. Berbecii vor putea negocia, iar pentru asta trebuie să poarte roșu, pe orice nuanță, deoarece îi va ajuta foarte mult, alb, pentru claritate, negru, pentru ajutor, iar violet pentru intuiție. Nu e nevoie doar de haine de aceste culori, ci poți folosi creioane, post-ituri sau accesorii.

Taur

Taurii au nevoie de sprijin divin deoarece vor fi niște încercări pe zona mentalului și pe zona credinței lor, astfel încât au nevoie să opteze pe nuanțe de albastru. Orice nuanță este bună, fiecare îi va susține foarte mult.

Gemeni

Gemenii au nevoie să se afirme. Au o lună fabuloasă în care vor putea comunica, vor putea vorbi, negocia, iar dacă doresc să beneficieze de sprijinul celor din jur trebuie să poarte galben, roșu deschis, argintiu, accesorii din argint.

Rac

Racii fac cheltuieli sau au de făcut cheltuileli, poate s-au întors din vacanță cu buzunarele mai goale și au nevoie să activeze secțiunea care ține de finanțe. Pentru acest lucru au nevoie de culoarea verde. Îi va ajuta orice nuanță de verde. Iar dacă vor să suplimenteze, să se înconjoare de cristale, pietre semi-prețioase, agate.

Leu

Leii trebuie să vorbească, să se afirme, să rezolve hârtii sau documente. Au nevoie de galben. turcoaz și peruzea, ca podoabă de purtat.

Fecioară

Familia, casa și posesiunile materiale le ocupă tot timpul și energia. Ca să obțină susținere în tot ceea ce fac trebuie să poarte perle, argintiu, gri-deschis.

Balanță

Balanțele au nevoie de susținere iubire, pe afaceri, pe creativitate. Au nevoie de portocaliu, galben, aur galben, cupru.

Scorpion

Au nevoie de susținere pe partea de muncă, acțiune, activitate la serviciu. Culorile care îi ajută sunt verde-închis, albastru-închis și alte nuanțe mai închise.

Săgetător

Nativii au nevoie să negocieze, să își ceară niște drepturi, să vorbească, iar culoarea roz îi ajută. Culoarea oferă susținere în negocieri, însă mai ajută și nuanțele pastel: roșu desschis, albastru-deschis, verde-închis.

Capricorn

Au de rezolvat să rezolve probleme urgente care nu mai necesită amânare, în ce privește actele, hârtiile. Au nevoie de coerență, iar culorile care le vin în ajutor sunt: negru, roșu-închis, gri.

Vărsător

Ei vor simți nevoie să învețe, să studieze, să se organizeze. Au nevoie de albstru-închis, negru, argintiu și nuanțe metalice.

Pești

Se prevăd pentru nativii în Pești ascensiune socială și intuiție. Ei trebuie să poarte gri, perlă, argint și toate culorile pământului, maro-închis, maro-deschis, bej.

The post Horoscopul culorilor în septembrie 2021. Ce trebuie să porți ca să-ți aducă noroc appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă