Horoscopul banilor pentru 2022: Ce zodii vor arunca cu banii, norocul pică din cer anul viitor

3 săptămâni in urmă 14

Horoscopul banilor 2022 pentru Berbec: (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii vor fi visători în anul care urmează, dar trebuie să ştie că pentru acest lucru nu vor primi nimic. Anul 2022 îi va prinde cu o dorință foarte mare de a-şi cheltui banii pe acte de caritate, donații şi a ajuta copiii orfani. Aşadar, în cel mai scurt timp bugetul tău va fi la pământ şi va trebui să cauţi mijloace prin care să reuşeşti să strângi la loc câteva sume de bani ce te vor ajuta să supraviețuiești în continuare.

Minerva, avertisment pentru trei zodii: Eclipsa de Lună din 19 noiembrie aduce cumpene mari VIDEO
Horoscopul banilor 2022 pentru Taur: (21 aprilie – 20 mai)

Anul 2022 îi va prinde pe Tauri cu numeroase idei inovatoare de a face bani din lucruri mărunte. Alături de câţiva prieteni, vei reuşi să aduni câteva obiecte aparent inutile pe care le vei restaura şi cu ajutorul cărora veți reuşi să câştigaţi sume frumoase. Imaginația va fi cea care te va ajuta să îţi rotunjești contul în bancă şi să faci câteva investiţii semnificative şi de durată. Vei merge pe drumul spre succes şi te vei autoeduca pentru a nu risipi banii inutil, pe acţiuni nefolositoare.

HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021
Horoscopul banilor 2022 pentru Gemeni: (21 mai – 21 iunie)

Gemenii au fost dintotdeauna cei care s-au mulțumit cu puţin şi cărora nu le-a plăcut în mod deosebit viaţa luxoasă. Din această cauza, s-au învăţat să nu ceară prea mult de la viaţă şi să nu se obosească pentru a obţine mai mult. Anul nou va veni cu câteva veşti mai puţin bune, deoarece cei câţiva bani pe care îi aveau strânși nu le vor mai ajunge deloc şi vor trebui să găsească o modalitate prin care să obţină un venit mai mare.

Horoscopul banilor 2022 pentru Rac: (22 iunie – 22 iulie)

2022 va veni cu dorinţe proaspete pentru Raci, care vor merge la shopping în fiecare zi şi nu se vor sătura să arunce banii pe cele mai luxoase lucruri. Situaţia financiară îi va ajuta destul de mult, deci nu se pune problema de a ajunge în pană de bani sau de a fi nevoiți să facă împrumuturi pe la vecini. De asemenea, banii se vor duce pe mese sofisticate în oraş, alături de persoana iubită şi de familie, pe principiul că doar o viaţă ne este dată să trăim şi trebuie să o fructificăm la maximum, potrivit Yve.ro.

Horoscopul banilor 2022 pentru Leu: (23 iulie – 22 august)

Leii încep anul cu piciorul stâng, pentru că datoriile bat la geam, iar cei care i-au ajutat pun presiune pe ei pentru a-şi recupera banii. Aceştia vor fi nevoiți să lucreze peste program pentru a reuşi să strângă banii pe care îi datorează, dar şi pentru a avea cu ce trăi. Nu va fi uşor însă lucrurile la locul de muncă merg ca pe roate şi salariul te va ajuta să te descurci în scurt timp.

Horoscopul banilor 2022 pentru Fecioară: (23 august – 22 septembrie)

Pentru Fecioare anul 2022 vine şi cu nişte încasări foarte importante datorită unor moșteniri despre care acestea habar nu aveau. Lucrurile vor fi cu adevărat roz şi le vor permite nativilor născuţi sub semnul acestei zodii să meargă în vacanţa mul visată şi să îşi permită cele mai rare tratamente.

Horoscopul banilor 2022 pentru Balanţă: (23 septembrie – 22 octombrie)

Se pare ca anul care a trecut a fost unul foarte spornic pentru Balanțe, iar la locul de muncă toată lumea este mulțumită de serviciile prestate. 2022 va veni cu o mărire de salariu colosală, impresionantă pentru colegii de birou care nu au reuşit să îşi întreacă limitele. Totuşi trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ, să continui fiind perseverent şi să nu faci nici un pas greşit, pentru că s-ar putea să îţi fie afectată situaţia financiară pe care o vei avea.

Horoscopul banilor 2022 pentru Scorpion: (23 octombrie – 21 noiembrie)

Viitorul nu este tocmai strălucitor pentru Scorpioni, deoarece nu au reuşit încă să îşi găsească un job stabil, dar vor şti să se descurce din micile pasiuni cu care au trăit dintotdeauna şi care le-au adus satisfacții bănești.

Horoscopul banilor 2022 Săgetător: (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii vor pune mâna în 2022 pe cel mai mare premiu la loterie şi vor putea să-şi ia concediu pe viaţă de la locul de muncă. Mereu au fost norocoşi şi au câştigat la jocurile de noroc însă anul 2022 vine cu premiul cel mare care va face fericită întreaga familie. Nu uita să rămâi cu picioarele pe pământ, pentru a nu arunca cu banii în toate direcțiile şi a nu te trezi peste noapte fără niciun ban în portofel.

Horoscopul banilor 2022 Capricorn: (21 decembrie – 19 ianuarie)

Anul 2022 vine, pentru Capricorni, cu investiţii foarte mari, deoarece aceştia doresc să îşi schimbe locuinţa şi aleg ceva mult mai luxos faţă de fostul apartament. De aceea, nativii născuţi în această zodie vor scârțâi în ceea ce priveşte banii şi nu îşi vor mai permite prea multe câteva luni bune.

Horoscopul banilor 2022 pentru Vărsător: (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii vor începe 2022 cu teamă, investind în propria afacere pe care şi-o doreau de foarte mult timp şi la care au visat de când erau copii. Toată aceasta idee se va dovedi a fi o alegere foarte bună, care le va asigura un viitor plin de bani şi foarte satisfăcător…

Horoscopul banilor 2022 pentru Peşti: (19 februarie – 20 martie)

Anul 2022 va aduce linişte în rândul Peștilor, deoarece aceştia vor reuşi să câştige atât cât au nevoie şi se vor descurca pe toate planurile cu banii pe care îi iau. Nu vor exista divergenţe şi nici presiuni în domeniul financiar.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă