Horoscop zilnic: vineri, 9 aprilie 2021. Provocări profesionale pentru Capricorni

1 lună in urmă 38

Horoscopul zilnic pentru vineri, 9 aprilie 2021, aduce provocări profesionale pentru unii nativi. Vor avea parte de noi proiecte, de rezolvat probleme cu care nu s-au mai confrutat sau diverse neînțelegeri cu superiorii.

Viața de cuplu a nativilor va fi și ea influențată de astre. Aceștia se vor confrunta cu discuții sau vor avea parte de diverse surprize, unele plăcute, altele mai puțin, din partea persoanei iubite.

În plan financiar este posibil să intervină unele schimbări, câștiguri sau pierderi de bani. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru ziua de vineri, 9 aprilie.

Berbec

Nici nu începi bine ziua de muncă și apare o problemă care vă dă toată activitatea peste cap. Rezolvarea va veni și ea rapid, dar discuțiile în contradictoriu cu superiorii și colegii nu vor lipsi.

Taur

Ai parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Are planuri mărețe pentru acest sfârșit de săptămână și nu îți va spune nimic până în ultimul moment. Te bucuri de moment și petreceți timp prețios împreună.

Gemeni

Ești nevoit să-ți faci curaj și să mergi la cumpărături, o activitate pe care ai amânat-o toată săptămâna. În afară de banii prea mulți pe care îi vei cheltui, te vei alege și cu o stare de oboseală și lipsă de chef de viață.

Rac

Ceva nu merge bine în relația de cuplu și trăiești cu impresia că partenerul de viață îți ascunde unelele lucruri. Este posibil să ai parte de o surpriză, să spună adevărul, și nu te vei bucura prea mult.

Leu

Problemele de sănătate din ultima vreme dau semne de ameliorare, iar aceasta este cea mai bună veste. Simți că revii la viață și te bucuri că totul se termină fără să rămâi cu sechele.

Fecioară

Vin vești bune în plan financiar. Eforturile îți sunt răsplătite și mărirea de salariu promisă are toate șansele să fie anunțată vineri. Trebuie să faci cinste și vei avea musafiri pe seară.

Balanță

Partenerul de viață nu reușește să îți facă pe plac cu privire la o problemă discutată îndelung. Nu este o perioadă tocmai frumoasă în viața de cuplu și nu vei reuși să eviți confruntările și certurile.

Scorpion

Primești un ajutor nesperat din partea unui membru al familiei. Știe că ai multe pe cap și a hotărât să-ți facă o vizită și să-ți dea o mână de ajutor cu treburile casnice, de care plănuiai să te apuci imediat după ce terminai cu treaba la locul de muncă.

Săgetător

Lucrurile nu merg tocmai în direcția dorită și sunt multe șanse să pierzi niște bani investiți într-un proiect care nu prea are șanse de reușită. Totuși, ai multe șanse să reduci pierderea dacă vei reuși să câștigi mai mulți clienți în perioada următoare.

Capricorn

Ai parte de provocări profesionale însemnate. Te lupți să găsești rezolvările unor probleme cu care nu te-ai mai confruntat până acum sau să termini un proiect important. Primești ajutorul colegilor și al șefilor și totul se va termina cu bine.

Vărsător

Apar noi perspective în ceea ce privește viața sentimentală. Începi să-i acorzi mai multă atenție unui om pe care l-ai ignorat în ultima vreme și ai parte de surprize plăcute.

Pești

Te bucuri de un program mai scurt în această ultimă zi a săptămânii. Ai scurtat cu câteva ore munca, trebuie să te pregătești pentru plecarea din weekend. Se poate ivi un drum neașteptat în a doua parte a zilei.

Cerasela Stafie

Despre autor: Cerasela Stafie Cerasela Stafie este redactor în zona de Lifestyle la Fanatik din septembrie 2020. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. A debutat în presa online la DCNews.ro și a colaborat ulterior la revista online pentru femei Saramonti.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă