Horoscop zilnic. Vineri, 13 august

2 luni in urmă 25

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Implicarea în activități intelectuale îți va permite să te remarci. La slujba reușeșți să fii eficient, ceea ce te-ar putea ajută să-ți îmbunătățeșți situația financiară. Relația cu partenerul de viață va fi ceva mai agitată și nu este cazul să te implici în discuțîi în contradictoriu. Orice risc asumat îți poate aduce neplăceri serioase.

Taur: Alături de partenerul de suflet ai putea pune la punct planuri pentru îmbunătățirea situației financiare. Oricum, chiar dacă nu este prea romantic, de discuțîi pe teme pecuniare nu vei scapă în această zi. Ar fi bine să-ți dedici cât mai mult din timpul tău liber ființei iubite. Oricum, șansă de a petrece clipe plăcute în compania acesteia nu va lipsi.

Gemeni: Nu te apucă de mai multe treburi o dată, căci nu vei reuși să finalizezi mai nimic. N-ar fi rău să apelezi și la sprijinul familiei. Sentimentele tale sunt foarte profunde, dar eșți cam impulsiv și din acest motiv ai putea avea neînțelegeri cu ființă iubita. Pe de altă parte, sentimentele tale sunt confuze, așa că nu este indicat să faci schimbări în această direcție.

Rac: Vei avea unele controverse cu persoană iubita, fără, însă, că acestea să va deterioreze relația. Suspiciunile tale se vor demonstra în scurt timp neîntemeiate, așa că ar fi bine să ți le cenzurezi. Ar fi de dorit să ai un regim alimentar echilibrat căci ai putea avea probleme de sănătate. În cazul în care partenerul de suflet dorește să plece într-o călătorie nu te opune.

Leu: Încă de la primele ore ale diminețîi vei fi cam nemulțumit, fără un motiv anume. Ai dori să lămureșți unele neînțelegeri mai vechi, iar ocaziile nu se vor lasă prea mult așteptate. Calitățile tale vor ieși în evidență într-un cerc mai larg de cunoștințe, ceea ce ți-ar putea aduce noi simpatii. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va crește simțitor.

Fecioara: Interesul pentru chestiunile sentimentale este peste nivelul obișnuit, entuziasmul sentimental va atinge limita superioară. Relația cu o persoană de sex opus de la serviciu ar putea capătă noi dimensiuni. Nu este momentul pentru a lua decizii în chestiunile mai deosebite. Dacă doreșți să pleci la drum, verifică-ți cu atenție mijlocul de transport.

Balanță: De muncă multă nu vei scapă nici în această perioada. Este posibil să apară situațîi noi, cu care nu te vei descurcă prea ușor, dar cum nimic nu se dovedește a fi urgent, nu ai de ce să intri în panică. Inspirația te-ar putea ajută mult în acest domeniu. Energia fizică este la limita superioară și ar fi bine să ți-o canalizezi spre activități practice, care îți vor aduce satisfacții.

Scorpion: Unele nemulțumiri mai vechi se vor rezolva, ceea ce te va face să fi mai relaxat, mai înțelegător. Eșți ceva mai romantic, mai implicat în relația ta de dragoste, ceea ce te poate ajută să te bucuri de aprecierea partenerului. N-ar fi exclus că acesta să aibă un câștig bănesc oarecum neașteptat, căruia îi vei găși cu rapiditate o întrebuințare.

Săgetător: Starea de neliniște, de agitație ce te-a caracterizat o bună bucată de vreme tinde să se accentueze. Nu reușeșți să îți canalizezi energia spre scopuri concrete, ceea ce te face mai să oboseșți mai repede decât în mod obișnuit. Activitățile sociale te vor face mai optimist, mai ales că îți vor da posibilitatea să obții un sprijin neașteptat pentru unul din propiectele tale mai vechi.

Capricorn: Sentimentele tale vor fi mai puternice în această perioada. Vei fi, însă, ceva mai subiectiv, așa că ar fi bine să nu iei decizii fără o matură chibzuință în această direcție. Călătoriile te vor avantaja din punct de vedere sentimental și nu numai. Cineva din familie ar putea avea o realizare de care se va bucură întregul clan.

Vărsător: Din punct de vedere sentimental ai toate motivele să fii mulțumit. Farmecul de care dispui îți va permite să faci o excelență impresie persoanelor de sex opus. N-ar fi exclus că partenerul să aibă o realizare de care va veți bucură împreună. În ceea ce privește cheltuielile pe care le ai în plan, acestea vor declanșa dezbateri aprinse în familie.

Peșți: Va trebui să iei o decizie, care te va obligă la o analiză amănunțită a tuturor aspectelor pe care le implică. Neatenția și superficialitatea te pot costă mult în viitorul apropiat. Ar fi de dorit să nu te implici în activități ce vizează o reușită imediaza și mai ales să dai dovadă de prudență. Activitățile intelectuale te vor ajută să-ți pui în valoare calittile mentale.

Citeste si:

Horoscop zilnic. Joi, 12 august

Horoscop zilnic. Miercuri, 11 august

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă