Horoscop zilnic. Sâmbătă, 7 august

2 luni in urmă 44

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: La serviciu vei avea discuții legate de bani, dar nu vei obține ceea ce îți doreșți. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile așa cum sunt pentru că rezolvările vor veni ceva mai târziu, dar te vor satisface. Dacă doreșți să îți pui în practică proiectele mai vechi, atenție, căci există cineva care v-ar putea înșela așteptările. Astăzi bazează-te numai pe propriile resurse.

Taur: Dorința de a te implică în activități noi va ieși în evidență și în domeniul serviciului. Este posibil să faci lucruri mai deosebite, ceea ce îți va aduce aprecierea atât a colegilor cât și a superiorilor ierarhici. Grabă poate să producă unele încurcături, așa că, ia-o mai încetișor! În timpul liber ai putea să te ocupi ceva mai mult de propria persoană.

Gemeni: Chestiunile băneșți te interesează parcă mai mult decât în mod obișnuit. Sunt șanse să câștigi ceva bani din activitățile profesionale, dar va trebui să munceșți mult pentru asta. În cazul în care doreșți să te implici într-o afacere, nu te aștepta la rezultate imediate. Vei avea ocazia să participi la o activitate socială, ocazie cu care vei cunoaște o persoană ce ți-ar putea fi de folos în viitorul apropiat.

Rac: Implicarea ta în chestiunile sentimentale va fi mai profundă decât în mod obișnuit. Pe de altă parte vei fi și ceva mai suspicios, acest lucru putându-te pune în situația de a avea unele controverse cu partenerul. Poți avea mai multă încredere în sfaturile partenerului în ceea ce privește situația financiară. Oricum, interesul pentru acest domeniu va fi peste nivelul obișnuit.

Leu: În relația ta de dragoste lucrurile nu vor evolua chiar așa cum îți doreșți. Dacă ai de lămurit ceva, nu este cazul să insișți să ai ultimul cuvânt. Lasă lucrurile să-și urmeze cursul firesc și va fi mai bine pentru toată lumea. La serviciu vei avea parte de multe activități de rutină, care te vor plictisi, dar care nu mai pot fi amânate cu nici un chip.

Fecioara: Ai putea primi o oferta de colaborare, ceea ce îți poate aduce unele avantaje materiale, dar, dacă vei face greșeli, îți va încurcă multe planuri. Eforturile tale nu vor fi apreciate așa cum consideri, cel puțîn deocamdată. Ceva mai multă răbdare îți poate aduce un plus de satisfacție în viitorul apropiat. O veste de pe alte meleaguri te va lua prin surprinedere.

Balanță: Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu vei avea probleme deosebite. Unele activități pe care nu le-ai rezolvat la timp îți vor răpi mai mult timp decât ai putea crede. Capacitatea de concentrare va fi mai scăzută, așa că evita să iei decizii în chestiunile pe care le consideri importante. Relația cu rudele revine în atenția ta.

Scorpion: Te vei implică în diverse activități intelectuale, dar în ciuda inspirației de care dai dovadă, ai putea greși cu ușurință. Încearcă să discuți cu cineva de încredere proiectele tale. La serviciu ți se va repartiza o nouă sarcina și ar fi de dorit să te gândeșți de două ori înainte de a face ceva în acesta direcție. Nu este un moment favorabil pentru a-ți exprimă nemulțumirile.

Săgetător: La serviciu vor fi multe de făcut, vei munci din greu și te va deranja faptul că superiorii ierarhici vor părea a nu-ți aprecia eforturile. Nu trebuie să fii îngrijorat, căci rezultatele nu se vor lasă prea mult așteptate, iar aprecierile vor veni de unde te aștepți mai puțîn. În cazul în care ți se va propune o colaborare, nu refuză, dar nici nu te grăbi să dai un răspuns.

Capricorn: Reușeșți să faci o bună impresie oriunde te vei duce. Ți se vor face complimente și vei fi în centrul atenției, ceea ce ar putea stârni gelozia partenerului. Dacă vei încerca o mică escapadă sentimentală, nu vei avea ce regretă. La slujba ți se va repariza o nouă activitate pentru a cărei finalizare vei avea nevoie de susținerea colegilor.

Vărsător: Eșți dornic de a-ți petrece cât mai mult timp în compania persoanei iubite, dar pe de altă parte nu ai răbdare să-i asculți nemulțumirile. Dacă vei pleca urechea la sfaturile sale, ai putea avea o realizare în plan material. O ieșire în afară localității alături de ființă iubita te-ar ajută să îți îmbunătățeșți relația de dragoste. Pe acsa sunt activități care nu mai pot fi amânate.

Peșți: Entuziasmul tău afectiv atinge limita superioară, dar comunicare cu ființă iubita nu este chiar la nivelul la care te aștepți. Dacă ai fi ceva mai înțelegător ar fi mai bine pentru toată lumea. Eșți subiectiv și din acest motiv ar fi bine să nu iei decizii în chestiunile importante. Manifestările impulsive ți-ar putea crea neplăceri, așa că încearcă să-ți păstrezi calmul.

Citeste si:

Horoscop zilnic. Vineri, 6 august

Horoscop zilnic. Joi, 5 august

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă