Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sambata 3 aprilie 2021. E vremea pentru actiune!

1 săptămână in urmă 1

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sambata 3 aprilie 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Se prea poate sa fii implicat intr-o discutie contradictorie aprinsa cu partenerul si risti ca in loc sa iesi imediat din ea, sa te adancesti din cauza egoului si nevoii de a avea dreptate. Schimba rapid subiectul indiferent cum a ramas, muta-l pe vacanta aceea minunata pe care v-o doriti de ceva timp sau despre o carte sau un film pe care propui sa il vedeti. Fa orice si iesi din energia conflictuala de care nu ai nevoie azi.

Citește și: Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Intrarea lui Mercur în Berbec aduce mai multă încredere în sine, dar amplifică şi lipsa de tact

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O abordare de vindecare alternativa sau o experienta neasteptata spirituala sau de natura psihica poate genera efecte secundare sau provocari. Poti descoperi ca esti pe calea de a curata multe din vechile bagaje pe care le porti in tine – amintiri, credinte, dureri, rani – iar acest proces poate sa fie destul de tulburator, figurativ sau chiar concret. Daca treci prin asta, inseamna ca asta vrea sufletul acum si e spre binele tau.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de sambata 3 aprilie 2021. Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ideile financiare ce iti trec prin cap sau la care ai acces acum ce par salbatice, iesite din comun sau inovatoare iti pot aduce o serie de oportunitati pline de entuziasm. Unele provocari sunt acolo ca sa fie depasite si ca sa vezi cat esti de valoros, si poate ca se vor impune unele ajustari in stilul tau de viata, dar obiectivul merita sacrificiile.

Citește și: Horoscop special: Ultimele SAPTAMANI fara planete retrograde. OPORTUNITATI pentru zodii?

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă