Horoscop zilnic: duminică, 5 septembrie 2021. Schimbări importante pentru Lei

1 lună in urmă 49

Astrologii au anunțat că ziua va aduce momente de odihnă și ralaxare pentru unii nativi. Vor avea loc și întâlniri cu prietenii, rudele și chiar potențiali parteneri de afaceri.

În schimb, unele semne zodiacale vor avea parte de schimbări în plan personal, unele pot fi nu chiar plăcute. Și prin buzunarele unor zodii vor apărea modificări.

Berbec

Ai parte de odihnă și relaxare. Poate să apară o invitație de la cineva, să petreceți seara în compania mai multor prieteni, dar sunt multe șanse să preferi câteva ore de somn în plus.

Taur

Ziua vine cu cheltuieli. Fie ai programat să faci plinul pentru toată săptămâna, fie au apărut unele lucruri de care ai nevoie rapid, vei petrece o bună parte din timp prin magazine, iar acest lucru se va vedea și în contul bancar.

Program TV duminică, 5 septembrie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări. Tricolorii întâlnesc Liechtenstein

Momente tensionate pentru Jador la Splash. Cum a ajuns Maria Ilioiu să-l facă ”bădăran și cocalar”

Gemeni

Se anunță un drum mai lung, dar care te entuziasmează. Când vei ajunge la destinație, vei revedea oameni de care îți era dor și vei avea parte de momente frumoase alături de ei.

Rac

Nu vin cele mai bune vești din punct de vedere al sănătății. Sunt mici probleme și te-ai lovit de ele și în trecut. Se pare că nu ai scăpat și vei fi nevoit să-i mai faci o vizită medicului.

Leu

Este posibil să apară schimbări importante în modul de viață. Poate unele probleme medicale îți impun un regim alimentar strict sau poate doar vrei să scapi de unele kilograme în plus.

Gareth Bale cere eliminarea Ungariei de la Campionatul Mondial din 2022, după ultimul...

Fecioară

Chiar dacă ziua este liberă, profiți să rezolvi unele lucruri de țin de locul de muncă. Nu îi aduci o prea mare bucurie partenerului de viață, dar îți ușurezi sarcinile pentru săptămâna care urmează.

Balanță

Ai de rezolvat unele chestiuni ce țin de organizarea unei festivități sau a unei excursii. Îți petreci prima parte a zilei la telefon, dar reușești să pui totul la punct, iar după-amiaza este dedicată familiei.

Scorpion

Te bucuri de ziua liberă și de o revedere cu familia. E exact ceea ce aveai nevoie pentru a-ți umple bateriile. În schimb, este posibil să primești vești despre un om de care nu prea vrei să auzi.

Selly, în culmea fericirii după ce și-a recuperat permisul de conducere. Ce propunere inedită a avut pentru fani

Cristina Ich, imagine rară cu fiul ei, pe Instagram. Cât de mare s-a făcut fiul lui Alex Pițurcă

Săgetător

Partenerul de viață s-ar putea să te surprindă într-un mod nu foarte plăcut. Știai de mult că sunt probleme, dar soluțiile propuse te nemulțumesc profund și vă gândiți serios să încheiați relația.

Capricorn

O întâlnire de afaceri stabilită pentru duminică are multe șanse să îți aducă răspunsuri cu privire la o investiție de care ai nevoie. Este posibil să găsești ceea ce căutai.

Vărsător

Unii oameni muncesc, chiar dacă e duminică. Nu ești foarte încântat, dar colegii și atmosfera de la locul de muncă fac timpul să treacă mai ușor. În plus, vei reuși să mai uiți de niște gânduri, de unele probleme care te stresează.

Pești

Vin vești bune în plan financiar. Se anunță un câștig, poate reușești să vinzi ceva sau să câștigi un premiu. Sunt motive să sărbătorești, ai putea să ai musafiri pe seară.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă