Horoscop zilnic 7 ianuarie. Zodia care azi va avea parte de vise profetice

2 săptămâni in urmă 39

Horoscop zilnic 7 ianuarie. După întâlnirea de ieri cu Jupiter, iată că astăzi Luna își dă mâna cu Neptun, planeta viselor și iluziilor, de asemenea, tot în zodia Pești. Acest aspect ne stimulează intuiția și spiritul vizionar, ne face mai empatici, mai iertători și mai creativi.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.
Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ar fi ideal să te odihnești și chiar dacă lucrezi, după program fă-ți timp de relaxare, mai ales că este zi de sărbătoare. Poți să-ți îmbunătățești starea de sănătate adoptând această atitudine și, în plus, îți vei reîncărca bateriile pentru weekend când și Luna va traversa zodia ta. Eliberează-te de gândurile negativiste și de amintirile neplăcute. Unii nativi pot avea parte de vise profetice.
Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Taur/ Ascendent Taur

Dacă ai de luat niște decizii privind planurile tale de viitor sau proiectele în care ești implicat, cel mai bine ar fi să-ți asculți intuiția. Tot intuiția îți va da informații și despre prieteni, în cazul în care ai vreun dubiu. Azi mai trebuie să lucrezi la simțul practic. S-ar putea să-ți cam lipsească.
Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tot sectorul carierei tale este cel care găzduiește conjuncția de astăzi dintre Lună și Neptun, însă nu ar trebui să iei decizii importante. Poți fi ușor confuz cu privire la ce vrei să faci, la ce responsabilități ai. Cu toate astea, este o zi liniștită în plan profesional. Posibil să te remarce o persoană importantă, cu funcție sau cu autoritate.
Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Rac/ Ascendent Rac

Azi te poți baza 100% pe intuiție pentru că nu vei da greș. S-ar putea să fii mai visător, în sensul că-ți dorești să evadezi din agitația cotidiană, să pleci într-o călătorie sau chiar să apuci calea spiritualității. Poți avea revelații și chiar poți fi atent la ceea ce visezi. Pe de altă parte, unii nativi simt nevoia să studieze ceva ce-i atrage de mai multă vreme.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Leu/ Ascendent Leu

Încearcă să ai grijă la tentații și vicii și nici pe partener nu-l lăsa să cadă în patima unei dependențe. Pe de altă parte, este o zi bună să înțelegi mesajele subtile ale vieții. Unele pierderi sunt menite să-ți aducă conștientizări. În cuplu poți depăși cu mai multă îngăduință neînțelegerile financiare sau neplăcerile legate de viața intimă.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Deși nu este o atitudine care să te caracterizeze, azi te poți aștepta să fii mai visător cu privire la partener. Chiar și cei singuri tind să viseze la partenerul ideal. Nu este nimic rău în asta, însă în continuare nu te grăbi către o nouă relație. Dacă ai de semnat contracte, ai mai multă grijă la termeni și condiții.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să ai și colegi mai răutăcioși la locul de muncă, însă nu ar trebui să le dai atenție. Concentrează-te pe cei cu care empatizezi și care sunt dispuși să te ajute fără atacuri. S-ar putea să nu fii prea atent la ceea ce ai de făcut, să întârzii cu dead-line-urile sau să stai peste program din cauza unor sarcini pe care nu ai tragere de inimă să le faci.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția dintre Lună și Neptun de astăzi te susține foarte mult în activitățile creative și artistice. Exprimă-ți talentele cu curaj și dă frâu liber unor pasiuni, hobby-uri pe care le ai. Este, de asemenea, o zi foarte bună pentru a petrece momente romantice alături de persoana iubită. Cei singuri nu trebuie să se grăbească către noi relații în continuare, chiar dacă inima li s-a aprins.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic de astăzi te susține să deschizi subiecte mai delicate în familie, poate chiar din categoria celor care dor sau redeschid rănile trecutului. Astăzi gradul de empatie dintre tine și cei dragi este mare și puteți ajunge mai ușor la o înțelegere. Vă acceptați viziunile diferite, poate chiar ajungeți la un acord în privința unor bunuri patrimoniale sau în privința sarcinilor gospodărești.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dragă nativ în Capricorn, dacă lucrezi pe zona de comunicare, PR/Marketing, vânzări, ai susținere din partea astrelor. Cei mai favorizați sunt nativii care compun, artiștii, interpreții. Totodată, ești mai empatic și înțelegător cu cei din jur, iar vorbele tale pot acționa ca un adevărat pansament pentru alții. Poți ierta mai ușor o persoană dragă care consideri că ți-a greșit.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția de astăzi te poate stimula la cheltuieli, majoritatea dintre acestea inutile. Dacă nu-ți permite bugetul, lasă portofelul acasă. Ar trebui să ai mai multă grijă la toate acțiunile financiare pe care le întreprinzi, chiar dacă este vorba de plăți curente pentru utilități. Nu te lăsa păcălit de oferte și nu da/lua bani cu împrumut.

Horoscop zilnic 7 ianuarie

Horoscop zilnic 7 ianuarie Pești/ Ascendent Pești

Zodia ta este din nou în centrul atenției grație conjuncției dintre Lună și Neptun, dragă Peşti, guvernatorul tău. Și azi ai energie și, în plus, te bucuri de carismă și poți cuceri mai ușor pe cei cu care intri în contact. Îți poți asculta intuiția cu toată încrederea. Unii nativi pot fi vizionari în anumite contexte de viață. Ai grijă să nu devii, totuși, mult prea capricios și nehotărât.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 7 ianurie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă.

The post Horoscop zilnic 7 ianuarie. Zodia care azi va avea parte de vise profetice appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă