Horoscop zilnic 17 noiembrie. Zodia care trebuie să acorde atenție la cheltuieli și la secrete

2 săptămâni in urmă 26

Horoscop zilnic 17 noiembrie. Astăzi se formează o opoziție între Marte, planeta acțiunii din Scorpion, și Uranus retrograd din Taur, planeta imprevizibilului. Contextul este destul de tensionat și ne poate face să acționăm într-un mod neașteptat, brusc și astfel să dăm naștere conflictelor. S-ar putea ca toate frustrările interioare acumulate în ultimul timp să iasă acum la suprafață. În plus, și din partea altora ne putem aștepta la acțiuni imprevizibile. Este nevoie de foarte multă răbdare și atenție la fapte și la modul în care ne manifestăm energia. Atenție la cheltuieli și la secrete, la lucrurile ascunse din relații care se pot afla.

Horoscop zilnic 17 noiembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Berbec/ Ascendent Berbec

Ai mai multă grijă de modul în care-ți gestionezi resursele, atât cele financiare, cât și cele emoționale, energetice, pentru că le poți pierde foarte ușor. Nu te arunca la cheltuieli mari, la împrumuturi și ai grijă la acțiunile tale financiare pentru a nu pierde bani. Totodată, cum Marte este guvernatorul tău, este foarte probabil să fii agitat, nervos, să scoți la lumină frustrări mai vechi, mai ales în relația de cuplu. Ai grijă să-ți folosești în mod constructiv curajul de care dai dovadă acum. Situații toxice, ascunse, petrecute în relațiile tale se pot afla acum.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Taur/ Ascendent Taur

Opoziția de astăzi are impact direct asupra ta și nu este deloc exclus să ai parte de conflicte în cuplu. Sau să decizi să pui punct unei relații toxice, care nu te mai reprezintă. Sunt și nativi care-și doresc o schimbare radicală, mai multă independență și libertate. Din cauza asta pot intra în conflicte cu partenerul. Și în plan profesional se pot încheia colaborări nefuncționale. Totodată, ai grijă că și tu poți fi cel atacat.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi ai grijă la sănătatea ta. Acest context vulnerabil deja se resimte de ceva vreme, însă azi se poate intensifica, mai ales că poți fi neatent la acțiuni și te poți răni. Grijă la activitățile pe care le desfășori la locul de muncă, la rutina ta zilnică. Pentru că, fiind obișnuit să desfășori anumite sarcini, s-ar putea să nu fii atent la ele. S-ar putea să te simți mai obosit, iar suprasolicitarea nu este deloc recomandată. Posibil să se petreacă schimbări la job care să implice o readaptare a ta din mers, dar care să-ți aducă și foarte mult stres. Dă-ți demisia doar dacă ai altceva mai bun și sigur, altfel amână momentul.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Rac/ Ascendent Rac

Opoziția de astăzi te poate ajuta dacă te dedici unor activități creative, dacă ești într-o competiție, sportivă sau de altă natură. Sau dacă desfășori proiecte artistice, dacă vrei să te apuci să faci mișcare sau să te dedici unui hobby. Pe de altă parte, ai grijă să nu devii prea autoritar cu persoana iubită și cu copiii. Dacă ești singur și îți place de cineva, poți avea aceea doză de curaj necesară pentru a face primul pas. Unii nativi pot fi atrași brusc de persoane din anturaj.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Leu/ Ascendent Leu

Și tu ești afectat de opoziția de astăzi destul de neplăcut. Ar trebui să ai grijă la toate acțiunile pe care le întreprinzi, mai ales în gospodărie sau în legătură cu bunurile patrimoniale. Posibil să apară situații profesionale neașteptate care să-ți dea planurile peste cap cu familia. Conflictele cu cei dragi sunt la ordinea zilei pentru unii nativi. Alții care au acumulat frustrări interioare, care și-au reprimat emoțiile, astăzi ar putea să explodeze. Este o zi a neprevăzutului, atât în viața profesională, cât și în cea personală, de aceea ar fi ideal să ai grijă la acțiunile tale.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua aceasta poate fi ca o sabie cu două tăișuri pentru tine. Pe de o parte poți spune cuvinte dure, neașteptate. Poți lua decizii bruște și poți acționa imprevizibil, generând fel și fel de conflicte cu cei din jur. Iar pe de altă parte, poți avea curajul necesar să spui ceva ce ții în tine de multă vreme și astfel să clarifici o neînțelegere. Poți fi uimit de fel și fel de vești și discuții, dar și tu îi poți uimi pe ceilalți cu ceea ce gândești. Poți răscoli mai mult după adevăr și poți fi exagerat de critic. Mai multă grijă la acțiuni legate de acte, documente și la deplasări, indiferent că ești pieton sau la volan.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Va fi cam greu să te abții astăzi de la cheltuieli, mai ales dacă le vei face pentru alții, de dragul lor, la îndemnul lor sau pe fond emoțional. Unii nativi pot cheltui pentru a cuceri pe cineva, însă s-ar putea să nu aibă rezultatele așteptate. Oricum, ai grijă că pot să apară și plăți neprevăzute care să te destabilizeze. Fii foarte atent la acțiunile financiare pentru că poți pierde bani. Totodată, vei avea mai multă încredere în tine, în abilitățile tale și le poți valorifica.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ești vizat direct de opoziția Marte-Uranus. Așa că ai mare grijă la acțiunile tale, la gesturi și manifestări pentru că poți exagera, poți fi deosebit de conflictual și poți strica relații. S-ar putea chiar să apară o ruptură în cuplurile unde sunt situații toxice, gelozii, manipulări, posesivități. Dacă partenerul îți cere mai multă libertate și independență, gândește-te la o metodă de a învinge monotonia din cuplu. Nicidecum nu rupe relația! Dacă ești singur, ai grijă la atitudinea dominatoare pentru că poți pune pe fugă un potențial partener.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să apară schimbări neașteptate de program, situații neprevăzute la locul de muncă. Pot apărea conflicte cu colegii care să te obosească și să-ți consume toate resursele de energie. Dacă te simți mult prea solicitat și epuizat, dacă nu ai timp de odihnă, nu-ți da demisia acum, dar analizează această variantă. Nu este exclus ca o afecțiune mai veche sau cronică să îți dea bătăi de cap sau să fii frământat mult prea rău de trecut. Cum Marte este guvernatorul iubirii tale, te poți aștepta ca situații ascunse să iasă la suprafață, poate chiar o relație secretă.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua aceasta te poate face mai conflictual cu cei din anturaj, fie cu prieteni, fie cu asociați sau chiar cu cei dragi. Te poți lua la harță din motive pe care altă dată le-ai fi trecut cu vederea. Poate descoperi că cineva încearcă să te joace pe degete sau poate un proiect nu merge așa cum ți-ai fi dorit. Este foarte probabil să ai parte de surprize neșteptate în plan sentimental sau să apară o atracție bruscă față de cineva din grupul pe care-l frecventezi. Sunt și nativi care se ceartă din cauza unor gelozii ale persoanei iubite legate de un prieten. Dar și nativi care sunt surpinși de situații legate de copii.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscop zilnic 17 noiembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi te va suprasolicita și va trebui să depui un real efort să găsești un echilibru între familie și carieră. Pe de o parte, se pot petrece fel și fel de situații neprevăzute în familie sau care vizează locuința, care să-ți capteze toată atenția. Pot să te scoată din ritumul de lucru, iar pe de altă parte s-ar putea să ai parte de adevărate conflicte cu superiorii care să-ți strice complet starea emoțională. Ai grijă la acțiunile profesionale pe care le întreprinzi acum și nu exagera cu autoritatea. Posibil să te gândești să pornești pe o nouă direcție profesională și acum să ai curaj să faci pasul acesta.

Horoscop zilnic 17 noiembrie

Horoscop zilnic 17 noiembrie Pești/ Ascendent Pești

Poți avea parte de fel și fel de dialoguri surprinzătoare, poți primi vești neașteptate și poți fi surprins de deciziile pe care le iau persoanele din jurul tău. Și tu poți lua decizii neașteptate, bruște și radicale. De evitat conflictele pe seama credințelor și principiilor de viață diferite. Atenție mai multă la acțiunile juridice, la acte și la deplasări pentru că pot apărea situații neprevăzute. Pe de altă parte, grijă la cheltuieli și la administrarea veniturilor pentru că poți pierde bani.

 

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 17 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

The post Horoscop zilnic 17 noiembrie. Zodia care trebuie să acorde atenție la cheltuieli și la secrete appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă