Horoscop WEEKEND 14-16 mai 2021. Cum ne influenteaza Luna in Rac

1 lună in urmă 22

Horoscop WEEKEND 14-16 mai 2021  Intregul sfarsit de saptamana sta sub semnul Lunii in Rac. Luna este in crestere, iar atunci cand Luna este in Rac, tot ce facem este cu mai multa simtire. Este un timp pentru sensibilitate si in care suntem mult mai empatici in general.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop WEEKEND 14-16 mai 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Foloseste aceste zile ca sa te gandesti la idei ce pot fi puse la buna folosinta in viitor, oricat de departe este acest viitor. Acum este momentul pentru aspiratii inalte si sa treci de orice este rau ca sa ajungi la ce este bun, cu suficienta credinta in abilitatile tale.

Lasa-ti amintirile sa te ghideze acolo unde este nevoie. Unele vise din trecut pot avea nevoie de o revizuire pentru ca sa iti revina puterea la loc. Esti pe cale sa castigi la propriul tau joc daca iti dai voie sa simti adanc in inima si sa nu fugi de emotii.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Imi dau voie sa simt.

Horoscop WEEKEND 14-16 mai 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Acestea sunt zile destinate prieteniilor si comunicarii atunci cand socializezi si te conectezi cu cei din mediul tau de suflet ce par mai importanti decat orice ai avea de facut. Un weekend ca acesta permite contacte incredibile care iti vor furniza informatie care inspira la schimbare. Nu ramane intepenit intr-un singur loc prea mult timp.

Ramai in misare si fa totul simultan. Esti capabil sa setezi prioritati clare in minte si sa folosesti ideile ca sa faci schimbari de directie ori de cate ori ceva trebuie abordat altfel.

HOROSCOP Minerva. Schimbări importante pentru mai multe zodii. Destinul li se schimbă!
Afirmatia weekendului pentru Taur: Ma conectez cu ceilalti.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Toate acele momente introvertite si senzatii interne pe care le-ai avut incep sa se transforme in cuvinte si fapte spre weekend. De la lumea ideilor si trairilor spre lumina reflectoarelor, vei simti nevoia de a face ceva care sa fie vazut si recunoscut de catre oameni.

Pot aparea unele surprize neplacute. Nu iti tine respiratia si incearca sa rezolvi orice subiect arzator instant, cu initiativa si focus. Asta iti permite sa stai organizat si in contact cu abilitatile tale reale.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Sunt liber sa ma manifest si exprim

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

HOROSCOPUL ZILEI 14 mai 2021. Gemenii sunt foarte imprevizibili. Taurii vor avea multe oportunităţi

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă