Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021

2 luni in urmă 15


Citește Horoscop săptămânal Vărsător. Previziuni pentru perioada 7 - 13 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Vărsător și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Vărsător – 7 - 13 august 2021


În prima parte a zilei de 7 august, start greu în activitățile curente, profesionale. Indispoziție organică, discretă, dar persistentă, până spre după-amiază, când organismului lor pare că nu-i priește nimic: nici masa, nici somnul, nici relaxarea.


Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, relațiile parteneriale pot apărea într-o lumină nouă, schimbând radical datele unei înțelegeri anterioare, ale unui conflict, ale mizei și chiar ale consecințelor.


Luna Nouă din 8 august poate face posibilă apariția unor elemente noi (demascări, aflarea adevărului în condiții neobișnuite sau dramatice, mărturisiri esențiale), declanșarea unei situații de criză de către cineva puternic, autoritar, care “strică jocurile”, sau intervenția drastică a unei instituții prin decizii, hotărâri și punerea lor în aplicare. Vărsătorii nu pot ignora aceste răsturnări de situație. Va fi nevoie de tărie de caracter, de curaj, de o evaluare corectă, de o reacție promptă, dar nu violentă sau haotică.


Între 9 august, după ora 17:56, și sfârșitul zilei de 11 august, accent pe chestiunile materiale, pe beneficii, pe drepturile bănești cuvenite din diferite activități, contracte și înțelegeri (chirii, redevențe, dobânzi, bonusuri, înlesniri fiscale, cote-părți din partaje și despărțăminte de proprietate). Începând cu 12 august, în acest sector își va începe tranzitul planeta Mercur, care, în Fecioară, va fi puternic, bine plasat și eficient.


El le va insufla nativilor un spirit necesar de conservare a banilor și a bunurilor, va tăia aripile gesturilor exaltate, risipitoare sau absurde și îi va îndemna să țină cont de criteriile practice. Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, interes pentru idei colaterale profilului lor profesional din dorința de lărgire a orizontului de cunoaștere, din nevoia de preocupări alternative, din curiozitate, din dorința de progres.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă