Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021

2 luni in urmă 29


Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 7 - 13 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Taur – 7 - 13 august 2021


În prima parte a zilei de 7 august, informații sau efort de informare în legătură cu chestiuni ce privesc relațiile cu frații, cu vecinii, cu cunoscuții ocazionali cu care nativii vor trebui să interacționeze, pentru o scurtă perioadă (o zi, o săptămână).


Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, accente puternice, personale, în funcție de vârsta și statutul social al fiecărui nativ, referitor la casă, la patrimoniu personal, la părinți și la relații de familie. Sectorul, devenit mult mai activ în ultimul timp, ar putea reprezenta, în preajma zilei de 8 august, un pol de interes pentru mulți dintre cei născuți în zodia Taurului datorită sau din cauza, depinde de la caz la caz, tipului de ecou pe care îl va avea asupra acestor mecanisme relaționale, interese, dialoguri, inițiative sau hotărâri.


Teoretic, ar trebui să fie un moment important sau măcar semnificativ pentru multă lume. Între 9 august, după ora 17:56, și sfârșitul zilei de 11 august, atitudine chibzuită în fața derapajelor sentimentale ale celor apropiați și dragi nativilor.


Taurii vor face efortul să nu-și piardă cumpătul, să gândească echilibrat, să ia decizii raționale și să nu se lase duși de valul acuzațiilor, reproșurilor, rugăminților sau răstălmăcirilor acelora. Moment bun pentru recuperarea unor secvențe pedagogice care nu au fost la înălțimea și în nota necesară. Acum, părinții pot face cuvenitele intervenții pedagogice pentru a restabili raporturile firești de autoritate în relația lor cu copiii.


Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, context puțin expresiv din punct de vedere astral pentru sănătate și activitate profesională curentă. În ziua de 12 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 30 august, va traversa sectorul relațiilor sentimentale și al creativității, accentuând disponibilitatea spre atitudinea cerebrală de care tocmai vorbeam.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă