Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

3 săptămâni in urmă 14

Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 25 - 31 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Taur – 25 - 31 decembrie


Între 25 și 26 decembrie după-amiaza, dorința de a petrece va fi trăită rezervat sau limitat în răsfățuri; între 26 decembrie, după ora 18:24', și sfârșitul zilei de 29 decembrie, din punct de vedere organic, sănătatea pare să evolueze echilibrat și fără surprize; complicațiile vor veni de la universul de valori și convingeri care este bombardat cu tot felul de limitări, principii, argumente și pretexte care reduc drastic posibilitățile de exprimare ale unui nativ atât în plan personal, cât și profesional la locul de muncă.


Pe 29 decembrie, Jupiter va intra în zodia Peștilor, pe care o va traversa în două reprize: I) între 29 decembrie 2021 și 11 mai 2022 (patru luni și jumătate) și II) între 20 octombrie și 20 decembrie 2022 (52 de zile), adică în șase luni, respectiv jumătate din timpul de care Jupiter are nevoie, în mod obișnuit, ca să străbată o zodie.


Un mers accelerat și fragmentat care nu va permite multor fapte și semnificații să se consolideze sau să fie duse până la capăt în misiunea și mesajul lor. Acest tranzit de excepție va susține valorile umane, credința, spiritualitatea, aspirațiile, morala și va permite dreptății să se manifeste în nobila și puternica ipostază de „dreptate imanentă”.


Pentru nativii aparținând acestei zodii, Jupiter va lumina casa a XI-a, a relațiilor cu prietenii care vor evolua armonios sau profitabil, nativii beneficiind de un ajutor sau de o susținere morală și personală din partea unei persoane apropiate sau a unui grup alături de care acesta desfășoară o seamă de activități.


Între 28 decembrie, după ora 23:17', și începutul zilei de 31 decembrie, relații cu partenerul de viață marcate de nemulțumiri, ostilități și reproșuri. Din 31 decembrie, după ora 1:09', și 1 ianuarie 2022, situație critică din punct de vedere bănesc sau posibil conflict generat de relația nativilor cu o instituție (loc de muncă, bancă, magazin).


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă