Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

1 săptămână in urmă 13

Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 15 - 21 ianuarie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Taur – 15 - 21 ianuarie


Pe 15 ianuarie, posibile situații financiare neconvenabile sau încurcături și nereguli în acte, chitanțe, facturi care nasc divergențe și necesită timp, nervi și consum de energie pentru corectarea lor. Între 15 ianuarie, după ora 18:11', și dimineața zilei de 18 ianuarie, efort de a asimila informațiile primite sau de a învăța.


Posibil moment important pentru câte un nativ (întâlnire, audiere, audiție, audiență, interviu) provocat sau amplificat de forța Lunii Pline în Rac din 18 ianuarie. Nu vor fi excluse contradicțiile interioare între ceea ce nativii știu și ceea ce trebuie să rostească în public, în contradicție cu crezurile și convingerile lor.


Între 18 ianuarie, după ora 6:03', și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, stres pe multiple planuri, îngrijorări, deteriorări ale unei situații personale, profesionale sau familiale pe fondul unor evenimente care nu sunt provocate de nativ și pe care acesta nu le poate controla pentru că îi depășesc puterile. Pe 20 ianuarie, în zorii zilei, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, angajând, până pe 18 februarie, casa ascensiunii sociale și a exercitării profesiei.


Va urma o perioadă de o lună de posibile schimbări de statut personal sau oficial (public), dar și de încercări, de oferte interesante, dublate de poveri și limitări care vor face procesul de analiză și acceptare a lor foarte dificil, pentru că ele vor presupune un angajament major. Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va exercita un patronaj mai coerent în casa personalității, inducându-i nativului stări de spirit și concluzii de viață utile, profitabile și eficiente.


Între 20 ianuarie, după ora 16:02', și 21 ianuarie, premise afective consumate în forul interior de câte un Taur cu multă grijă pentru logică, măsură și adecvare la situație și prudență față de consecințele unor decizii și atitudini manifestate deschis.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă