Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

2 luni in urmă 37


Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 14 - 20 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Taur – 14 - 20 august 2021


Între 14 și 16 august dimineața, relații parteneriale conflictuale, cu evoluție dramatică uneori, explozivă sau surprinzătoare, alteori, dar niciodată controlată. Atenție la tentativa uneia dintre părți de a o păcăli pe cealaltă, de a produce factori tulburi, de confuzie, de abatere a atenției. Posibil abuz din partea unui funcționar al statului sau aplicare incorectă a legii.


Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, contextul astral nu oferă suficiente informații referitoare la mecanismele bănești financiare sau la chestiunile patrimoniale pentru a formula o anticipare astrologică argumentată.


În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va sluji minunat sectorul sănătății; pe fond, ea le va oferi tuturor nativilor, indiferent de starea actuală de sănătate, o echilibrare organică, o fiziologie corectă sau intrarea ei în normalitate în urma unor proceduri, terapii, cure, medicații; ameliorare vizibilă în urma unor accidente, operații sau dereglări fiziologice. La locul de muncă o serie de disfuncții se pot risipi, se poate instaura ordinea, normalitatea, armonia sau, acolo unde este cazul, se poate recupera statutul pierdut în urma unor sancțiuni, măsuri organizatorice etc.


Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, blocaje în comunicarea cotidiană a nativilor; unele știri nu ajung la timp, alteori nu sunt înțelese corect sau relația nativilor cu reprezentanții unor instituții este amânată, întreruptă, confuză.


Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, surprize, evenimente mai puțin scontate sau ipostaze cu evoluție inedită în plan social, profesional care îi pun (îi împing) pe Tauri în situații în care trebuie să facă față atât surprizei cât și derulării în cascadă a evenimentelor. Momente în care reacțiile spontane și inspirația de moment trebuie să fie controlată autoritar.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă