Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 6 – 12 martie 2021

1 lună in urmă 1

în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Scorpion și urmarește video Uranissima. 

Horoscop săptămânal Scorpion – 6 – 12 martie 2021

Între 6 și 7 martie, în zorii zilei, posibile conversații curente pe teme financiare, consultări ori demersuri legate de un capitol reglementat prin lege (salarii, pensii, indemnizații, dar nu burse, subvenții sau ajutoare). Între 7 martie, după ora 4:21, și dimineața zilei de 9 martie, disponibilitate limitată pentru conversațiile pe teme lipsite de importanță, poate chiar sobrietate sau dorință de izolare de provocările mondene, nevoia de a analiza fapte și idei și de a trage o concluzie coerentă.

Între 9 martie, după ora 9:41, și dimineața zilei de 11 martie, evenimente directe sau indirecte care pot afecta regimul de viață cotidian și relațiile cu părinții; posibile implicări ale rudelor într-o chestiune complicată, conflictuală (anchete, reclamații, depoziții, procese, expertize) ori spaima că evoluția periculoasă a unor relații parteneriale se poate răsfrânge și asupra familiei din care provine nativul ori asupra averii lor comune.

Între 11 martie, după ora 11:44, și 12 martie, sectorul relațiilor afective este deosebit de activ și de intens trăit de către nativi. Puțini vor fi Scorpionii care nu vor avea parte de evenimente care țin de emoții, de afectivitate ori de bucurii.

Pentru unii, mâncarea, vinul, o cheltuială de lux sau de reprezentare pot avea efectul unui medicament, alteori, naturile evoluate, educate, dotate cu sensibilitate artistică și cu un nivel ridicat de cultură și înțelegere pot găsi bucurii compensatorii în plăcerile artistice, culturale, spirituale practicate în postură de „beneficiari”, de spectatori, de receptori.

Pentru unele femei, răstimp bun acum și, ulterior, pe 12/13 martie, pentru conceperea unui copil. Unele persoane pot câștiga la jocuri și pariuri. Șansa de a întâlni o persoană cu care un nativ să stabilească, repede și fără bariere convenționale, o comunicare profundă și sinceră (balsam pentru suflet).

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă