Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

2 luni in urmă 14


Citește Horoscop săptămânal Scorpion. Previziuni pentru perioada 14 - 20 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Scorpion și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Scorpion – 14 - 20 august 2021


Între 14 și 16 august dimineața, Luna va traversa zodia Scorpionului și le va da, celor care s-au născut în acest semn, susținere în plan psihologic și afectiv dar va intensifica și va sublinia importanța și natura reală a disfuncțiilor prin care trec relațiile lor parteneriale sau familiale.


De cele mai multe ori va fi vorba de o criză, de o situație care nu poate fi trecută cu vedere și nici modificată în datele ei esențiale cu o vorbă bună, cu concesii sau cu iertări, mai ales dacă, în joc, intră persoane străine și nu cei apropiați. Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, situații de viață curentă care pun în prim-planul atenției Scorpionilor nevoia de a acționa pentru a reglementa o situație financiară.


În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va patrona sectorul lucrurilor neștiute, al tainelor sau al vieții interioare. Fiind în domiciliu, deci o Venus puternică, această planetă își va exercita principala ei funcție de Benefic și de Protector aducând doza necesară de calm, de bine, de liniște, de bun-simț, de reacție adecvată în tumultul vieții de fiecare zi a nativilor care vor privi cu mai multă înțelepciune derularea evenimentelor.


Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, comunicarea nu va fi punctul forte al Scorpionilor: refuz al conversațiilor fără un subiect important, refuz de a participa la întâlniri unde “se bate apa-n piuă”; nevoia interioară și dorința liber exprimată a nativilor va fi “scurt și clar” în orice tentativă de a analiza, a comunica sau a răspunde.


Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, reacții cam bruște și, uneori, chiar, necontrolate ale unor Scorpioni în viața de familie mai ales dacă aceștia vor fi aduși în situația de a relua o temă de discuție care a stârnit în trecut un conflict ori despre care știu dinainte că nu are sorți de rezolvare.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă