Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021

1 lună in urmă 3


Citește Horoscop săptămânal Scorpion. Previziuni pentru perioada 10 - 16 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Scorpion și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Scorpion – 10 - 16 aprilie 2021


În prima parte a zilei de 10 aprilie, speranțe și proiecte legate de felul în care ar dori un nativ să se contureze viața lui afectivă. Între 10 aprilie, după ora 09:11, şi seara zilei de 12 aprilie, organismul va fi pus la încercare de numărul mare de planete care vor traversa zodia Berbecului şi care vor contura un peisaj astral intens, obositor, epuizant şi riscant, mai ales din 12 aprilie, când, la ora 05:30, va avea loc Luna Nouă în Berbec.


Aceasta va genera curenți astrali care ar putea afecta activitatea cerebrală și modul de viață curent prin formele de manifestare specifice: insomnie, nervozitate, migrene, tulburări de auz și de văz, gândire incorectă, marcată de erori de înțelegere, de răstălmăciri, de răbufniri de egoism sau de vanitate.


Acestea, ar putea fi explicate prin stresul major prin care trec unii nativi care se confruntă cu restructurări sau cu crize salariale la locul de muncă care se pot finaliza și cu disponibilizări, de unde și starea de spirit specifică așteptării înfrigurate a unei soluții.


Între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, relațiile parteneriale vor trece printr-o scurtă dar necesară perioadă de stabilizare. Echilibrul interior, experiența de viață, măsura și autocontrolul vor contribui mult la normalizarea relațiilor care s-au alterat în ultima vreme. Procesul va continua, aceste tendințe fiind preluate și dezvoltate de planeta Venus care, în seara zilei de 14 aprilie, va intra în zodia Taurului și, din această postură, va funcționa ca un adevărat protector și Mic Benefic.


Între 15 aprilie, după ora 09:35, și 16 aprilie, abordări personale sau oficiale pentru rezolvarea unei chestiuni materiale/patrimoniale aflată în impas prin nota conflictuală prin care se manifestă de ceva vreme (ostilitate, mercantilism, interes susţinut în mod abuziv, dorință de căpătuială, rapacitate) pe care au introdus-o adversarii.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă