Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021

2 luni in urmă 45

Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Săgetător – 7 – 13 august 2021

În prima parte a zilei de 7 august, unele persoane pot să constate existența unor limite financiare de care trebuie să țină cont.

Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, cele două case al comunicării vor sta sub semnul Lunii Noi în Leu din 8 august, care va colora în chip dinamic, nu întotdeauna plăcut, util sau rațional, conversațiile banale, întrevederile de lucru, consultările, audierile, întâlnirile pe teme importante sau prestația nativilor în cazul unor examene. Nota generală este destul de tensionată, de conflictuală și de puțin prielnică ajungerii la un acord; unii Săgetători pot fi supuși presiunilor morale, publice, profesionale, ideologice, relaționale, instituționale, în numele unui scop, considerat de partea adversă (mai) important, esențial sau urgent.

Săgetătorii vor trebui să ia decizii rapide, sub presiunea timpului care nu va curge în favoarea lor, a imperativelor amintite și a refuzului de a sacrifica un aspect important din viața și profesia lor. E nevoie să se acționeze rațional, lucid și cu claritate, fără emoții, slăbiciuni sau ambiguități.

Între 9 august, după ora 17:56, și sfârșitul zilei de 11 august, unele persoane ar putea să fie puse în situația de a vorbi liber în public, de a se prezenta în fața unei adunări, de a participa la evenimente publice în care vor trebui să rostească o alocuțiune prin care să-și susțină punctul de vedere, proiectul, cauza, părerea sau intenția. În mod normal, tranzitele momentului le vor oferi posibilitatea să se prezinte coerent, adecvat, convingător și limpede.

Această tendință va fi preluată și dezvoltată, din 12 august, de planeta Mercur, care va intra în acea zi în zodia Fecioarei. Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, relațiile de prietenie vor fi menținute cu grijă, tact și diplomație pentru a nu ridica suspiciuni și a nu stârni patimi inutile.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă