Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

3 săptămâni in urmă 18

Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 6 - 12 noiembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Săgetător – 6 - 12 noiembrie


Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, Luna se va afla în tranzit prin casa I a celor născuți în Săgetător și le va da elan de viață, o atitudine veselă, curaj și încredere în propriile forțe, dar nu le va fi de ajutor în situațiile în care se vor stârni furtuni, mai mari sau mai mici, între ei și partenerii lor de orice fel. Risc de reacții disproporționate, de răstălmăcire, de enervare și de luare a unor decizii pripite în privința persoanelor cu care Săgetătorii vor intra în dispută.


Pe 6 noiembrie, imediat după miezul nopții, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate casa a XII-a, a lucrurilor tăinuite, guvernată de o zodie a lucrurilor ascunse, traversată de Soare și Marte, patronul zodiei, ceea ce sporește riscul asumat în necunoștință de cauză și de Mercur, recentul venit, care va permite circulația discretă a informațiilor, de cele mai multe ori utile, prin indiscreții, mărturisiri, confidențe, secrete descoperite întâmplător.


Firește, acest nou tranzit va exercita o influență și asupra psihicului, ca o componentă sine qua non a funcționării organismului (trup și suflet).


Între 8 noiembrie, după ora 3:04', și dimineața zilei de 10 noiembrie, posibilă consolidare bănească fără a fi vorba de vreun câștig care să schimbe datele problemei, rezolvări financiare curente, economii autoimpuse.


Între 10 noiembrie, după ora 5:03', și dimineața zilei de 12 noiembrie, unii nativi vor trăi cu senzația că se petrece ceva de care nu au luat cunoștință și care le va tulbura modul de viață, alții vor primi informații destabilizatoare sau chiar vor trebui să facă față unei situații ieșite din comun. Din 12 noiembrie, după ora 9:54', și până pe 14 noiembrie, armonie în casă, aflarea unui secret de familie, găsirea unui obiect sau act, document, probă ce prezintă un interes sporit pentru nativ.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă