Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

1 săptămână in urmă 16

Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 15 - 21 ianuarie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Săgetător – 15 - 21 ianuarie


Pe 15 ianuarie, o influență negativă va destabiliza o relație partenerială: relatarea incorectă a unui fapt îl va „porni” pe unul dintre parteneri împotriva celuilalt; bârfe, afirmații nefondate, premise greșite, intenții incorecte. Atenție la depozițiile unor martori la proces sau la declarațiile făcute în fața reprezentanților instituțiilor abilitate să facă cercetări. Răstimp defavorabil semnării unor acte, contracte și înțelegeri.


Între 15 ianuarie, după ora 18:11', și dimineața zilei de 18 ianuarie, dacă sunt implicați în revendicări materiale sau au dosare depuse la diferite instituții pentru a primi un ajutor, o susținere financiară sau o păsuire, Săgetătorii nu vor fi dispuși să accepte o sumă mai mică decât cea care sunt convinși că li se cuvine.


Această atitudine fermă poate părea o cramponare și într-un fel așa și este, pentru că, în această scurtă perioadă, nativii vor fi animați de forța astrală a Lunii Pline în Rac din 18 ianuarie, care va accentua aceste tendințe ținute până acum sub control.


Între 18 ianuarie, după ora 6:03', și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, posibilă confruntare într-un spațiu public sau într-o ipostază oficială, profesională sau politică; Săgetătorii vor invoca noțiunea de conștiință și vor acționa mânați de mândrie, de orgoliu și de prerogativele statutului și autorității lor în domeniul în care se poartă disputa; acest război al ideilor va continua și după 20 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va străbate, până pe 18 februarie, sectorul comunicării.


Pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va permite, de acum încolo, o serie de schimbări legate de locul de muncă, de salarizare sau de condițiile contractuale. Între 20 ianuarie, după ora 16:02', și 21 ianuarie, Săgetătorii vor face efortul să fie eficienți, pozitivi, cooperanți și resemnați în fața dificultăților socio-profesionale.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă