Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

2 luni in urmă 83


Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 14 - 20 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Săgetător – 14 - 20 august 2021


Între 14 și 16 august dimineața, accent pe cele două case ale sănătății; încărcătură psihică majoră, ecou interior semnificativ, alarmant pentru unii, ori de câte ori nativii vor înregistra o disfuncție organică, o modificare a fiziologiei unui organ.


Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, Luna va traversa zodia Săgetătorului și le va da celor care s-au născut în acest semn energie, optimism, capacitate de a rezistat la stres, hotărâre, refuz al abandonului unei cauze indiferent cu câte dificultăți se vor confrunta.


În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va veghea asupra relațiilor parteneriale, ceea ce, pe fond, este destul de util, îmblânzind atitudinile rigide, atenuând stările de subtilitate și de mânie, dând mai multă nuanță în afirmații, reproșuri și pretenții formulate de către Săgetători, ceea ce va face ca relațiile de prietenie să se “repare” în acest răstimp printr-o bună colaborare și o înțelegere reciprocă. Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, nimic nou sub Soare; relațiile fiscale, bănești, salariale vor evolua ca și până acum.


Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, sectorul comunicării destul de animat, de la un timp, și plin de surprize, se va colora în plus cu evenimente, știri, informații, comentarii care vor accentua latura inedită a acestui peisaj uman.


Întâlniri-surpriză, surprize în cadrul unor ședințe, întruniri, deplasări, excursii, călătorii. Răstimpul 19/20 august poate fi unul excesiv prin breșa pe care o poate face o discuție sau un eveniment într-un program de viață la care Săgetătorii țin și care, în acest context, îi obligă să-și revizuiască opiniile, țelurile, scopul ori doar mijloacele de a-l atinge. Informațiile și concluziile vor zgâlțâi convingerile nativilor și vor arunca o lumină specială asupra unei teme majore de viață personală sau profesională.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă