Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

3 săptămâni in urmă 29

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 6 - 12 noiembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Rac – 6 - 12 noiembrie


Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, stare organică în parametri normali, dar cu frecvente schimbări ale dispoziției interioare (oboseală, plictiseală, dezinteres, motivație pentru o temă curentă profesională urmată de abandonul ei momentan). Nesiguranță interioară legată de evoluția greu de înțeles ca motivație a relațiilor de muncă, a unei activități retribuite sau a stilului instituției înseși în care nativii își desfășoară viața profesională.


Pe 6 noiembrie, imediat după miezul nopții, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va străbate sectorul relațiilor sentimentale. Alături de Soare și de Marte, Mercur va introduce, până pe 24 noiembrie, îndoiala, frica de a fi părăsit și spaima de a trăi ruperea unei relații, gelozie și neîncredere în persoana dragă.


Deopotrivă, acest tranzit va tulbura relațiile între nativi, în postura de părinți, și copiii lor, mai ales dacă aceștia au început să se maturizeze și încearcă să se emancipeze ori să scape de sub controlul părinților prin tot felul de subterfugii. Între 8 noiembrie, după ora 3:04', și dimineața zilei de 10 noiembrie, relațiile parteneriale vor fi corecte, dar marcate de dorința de a respecta niște principii personale, niște condiții sau niște clauze contractuale ori un cadru oficial impus de circumstanțele momentului.


Între 10 noiembrie, după ora 5:03', și dimineața zilei de 12 noiembrie, posibile surprize sau elemente care, odată identificate, schimbă datele problemei în abordarea unei teme (dosar, proces, interes personal, conflict interpersonal) de natură materială, financiar, personală ori de statut privilegiat.


Din 12 noiembrie, după ora 9:54', și până pe 14 noiembrie, efort de a evada din prezent, din cotidian, din precaritatea preocupărilor domestice prin activități care să-i poarte într-un alt univers de probleme, de idei, de trăiri, de speranțe, de înțelegere. Nevoie de „curățare sufletească”.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă