Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 3 – 9 aprilie 2021

2 săptămâni in urmă 4


Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 3 - 9 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Rac – 3 - 9 aprilie 2021


În prima parte a zilei de 3 aprilie, ultimele provocări pentru aparatul locomotor și pentru articulațiile mobile ale scheletului. Depășirea unei etape care unora le-a provocat dureri, anchiloze, limitări ale efortului și capacității de a desfășura activități comune. Posibilă abordare din perspectivă juridică (contractuală) a unei nemulţumiri sau a unei revendicări fără a se ajunge însă la rezolvare ei.


Între 3 aprilie, după ora 11:13, și 5 aprilie după-amiaza, relații parteneriale anoste, fără strălucire și fără surpriză, cele mai multe dintre întâlniri (ședințe, convocări, adunări ale unui grup de lucru, sesiuni de informări) desfășurându-se “în corsetul” unor constrângeri sau a unor reguli rigide impuse de împrejurări sau instaurate de către un șef (patron, lider de opinie, autoritate în materie, oficial în exercițiul funcțiunii).


În dimineața zilei de 14 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 19 aprilie, va contribui la adoptarea și la exercitarea energică și fără suplețe a activităților de coordonare a muncii (indicații, ordine, control) în funcție de responsabilitățile ce decurg din fișa postului. Această lipsă de diplomație va naște riposte, critici, dispute și chiar nesupunere din partea celor vizați, de unde și inevitabilul conflict de scurtă durată.


Între 5 aprilie, după ora 16:04, și sfârșitul zilei de 7 aprilie, modificări ale felului în care urmează să se desfășoare relația unui nativ cu o instituție, prin reprezentanții ei, în vederea rezolvării unei chestiuni materiale/financiare care li se vor părea nativilor nejustificate, exagerate sau abuzive, de unde și reacția lor de respingere a cooperării și a dialogului în respectivele condiții.


Între 7 aprilie, după ora 23:31, și 9 aprilie, Racii se vor îndrepta spre chestiunile ce privesc spiritul, mentalul superior, trăirile religioase, apropierea de valorile culturale, ataşamentele sociale sau politice.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă