Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 25 – 31 decembrie

4 săptămâni in urmă 27

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 25 - 31 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Rac – 25 - 31 decembrie


Între 25 și 26 decembrie după-amiaza, dialoguri cumpătate, fără excese și ambalări gratuite în disputele pe motive trecătoare. Între 26 decembrie, după ora 18:24', și sfârșitul zilei de 29 decembrie, viață de familie tihnită, deși unii nativi vor acumula, în sinea lor, nemulțumiri legate de felul în care se desfășoară relațiile lor cu soțul sau cu soția ori de efectul pe care o întâlnire cu părinții sau cu socrii nativului/nativei îl va avea asupra unui moment festiv.


Pe 29 decembrie, Jupiter va intra în zodia Peștilor, pe care o va traversa în două reprize: I) între 29 decembrie 2021 și 11 mai 2022 (patru luni și jumătate) și II) între 20 octombrie și 20 decembrie 2022 (52 de zile), adică în șase luni, respectiv jumătate din timpul de care Jupiter are nevoie, în mod obișnuit, ca să străbată o zodie. Un mers accelerat și fragmentat care nu va permite multor fapte și semnificații să se consolideze sau să fie duse până la capăt în misiunea și mesajul lor.


Acest tranzit de excepție va susține valorile umane, credința, spiritualitatea, aspirațiile, morala și va permite dreptății să se manifeste în nobila și puternica ipostază de „dreptate imanentă”. Pentru nativii aparținând acestei zodii, Jupiter va lumina casa a IX-a a conștiinței superioare, a construcțiilor personale majore (educație, carieră, aspirații profesionale, statut public).


Jupiter îi va ajuta pe Raci, în perioadele amintite, pe direcția relevării unor adevăruri pe care le vor asimila și în numele cărora vor acționa. Posibile atașamente față de artă, cultură, religie, spiritualitate într-o proporție mai mare decât au făcut-o până acum sau pentru care nu au manifestat vreun interers special.


Între 28 decembrie, după ora 23:17', și începutul zilei de 31 decembrie, nostalgii, emoții, amintiri, duioșii. Din 31 decembrie, după ora 1:09', și 1 ianuarie 2022, discretă solicitare a segmentului locomotor, posibile traumatisme sau accidente în zona picioarelor.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă